Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VAN...saválló,rozsdamentes,KEMÉNY anyagból,maszek gyártmány,de TELJESEN megfelelő....és OLCSÓ...
Ezt úgy érted hogy neked van egy eladó ami jó a motoromra, vagy valahol valakinek biztos van eladó?
Helló
Valakinek van eladó kartervédő esetleg?
6-os váltó eladó!
Ez az igazság.
Ha szeretsz tátott szájal rohangálni a faszerdőben akkor vedd meg nyugodtan .
Csupa pozitív visszajelzés Kösz szépen azért.
Szerb-busztok!
Valakinek lenne polcon Koyo NJ206 ECP C3 főtengely csapágy?
Csak 1 db van az országban, és fene tudja mikorra jönne meg.
tekercselik
Megtekercseltetted vagy vettél rá újat/bontottat?
Gyújtása egy szarkupac, karburátort sose lehet jól beállítani, egyébként király motor
Èn várom a gyùjtàsomat...
3 szóba összefoglalom neked.
Meg NE vedd!
Üdv!
Ha valakinek van 2002-es FE501-ről bármilyen tapasztalata, az írhatna pár sort a motorról.
Előre is köszi!
Mikor van időm motorozok, hiba nélkül muzsikál...

De ha nem motorozok akkor meg benzint locsolok
nem nem :D
itt motorozgatások folynak, eddig nincs gond a géppel, lassan jön az olaj csere stb... :D
járom a környékeket :D
TE motorozol már TAPSI? Vagy még mindig a PÉZT locsolod bele BENZIN helyett?
Na mivan mindenki motort szerel?
Nem sárga fekete!
Ha előtte ÁLLSZ akkor most FEKÜGGY le...és SEGÍTÜNK...
Ekkora marhát bazmeg...mint ez a SÁRGARIGÓ:D:D:D
Nincs ebben semmi különös. Egy hirtelen szerelemből megvett szétcsapott gépet tákoljak életem végéig, vagy egy patika drágább géppel lötyögjek alap karbantartással ennyi volt a kérdés. Döntöttem, vadonat új gép és 2 T. Ezért nem leszek törzsvásárló.
Hogy van merszed ilyet írni a Husabergek ISTENÉRŐL!
Ez a típus nem utcai használatra van. Ez üzemórás gép, 15 óránként olajcsere. 200 óránként, ami kb10-15e km komplett felújítás(min.300e).
Inkább lc4, smc, sxc, sm610s-ben gondolkozz.
Hello!
Motor vásárlás előtt állok, és remélem, hogy itt tudtok segíteni. Elsősorban utcai használatra szeretnék motort venni, és kinéztem egy fs 650e `06 évjáratú gépet. Tudna valaki véleményt mennyire szervízigényesek ezek a típusok,illetve alkatrész ügyileg milyen árkategóriában van? Megbízhatóság szempontjából milyen? Tudom sokat van tárgyalva ez a téma, meg hogy olvassak vissza stb...stb.. de szívesen venném ha valaki tudna véleményt írni róla! Előre is köszönöm!