Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom mikori a motorod, de ha 99 előtti akkor ez kell neked. Ott van alatta mely más motorok/modellekbe van ugyanez.

http://hpi.be/item.php?item=CD...
biztos hogy nem jó hozzá.
Ez jó kérdés. Esetleg valami szervízest kellene megkérdezni vagy esetleg valaki itt is tud segíteni.
Halihó bergesek! Valakinek nem kell berges tengely bukógomba? Kicsit viseletes de biztos mükszik! Hétvégén ha ne felejtem el nyomok róla képet!
És ez a fajta cdi a régi fe 400-ba jó lehet nem tudod?
Szia!
Ez van rajta:
80039031000R HU001
CU7496 3111
Akkor a legózás jól sikerült!
Helló
A cdi-re milyen szám van ráírva? Mert engem érdekelne.
És megérkeztünk...berreg a kicsike
70/3393276
Enduro vagy cross szett nincs véletlen valakinek 550 be kellene
Azz kemény :-D
Csak befert a kis suzukiba
Szia!

Ez egy 2004-es FC450-es.
Hello, mikori motorod is van? már vettem tőled valamit csak nem elfelejtettem,kuplung oldali dekni lehet érdekel ha passzol nekem
Sziasztok!
Van egy-két alkatrészem: CDI, gyújtás, lengőkar, tank, deklik. Akit érdekel keressen
Hát igen...
Ha HÜJJEJÓSZÁG használja és TESZI tönkre,akkor a KÁTÉJJEM se jó...és a TÖBBI tipus sem...és ha BELENYÚLSZ egy ijjenbe akkor FELÜLSZ a szopóROLLERRE...

2004 előtt vannak tipushibák...főleg a GYÚTÁS...de ha SZARRÁ van tákolva már az egész motor akkor NEHÉZ lesz rendbeszedni...és FÁJNI fog...SOKBA...nemkicsit...
Tudja valaki hogy pontosan milyen olaj kell fc470 be? én 15 : 50 el hajtottam eddig de mindenki mást mondogat de akko mi az igaz?
Igen valahogy így gondoltam én is, csak félek h előbb fog valami történni...
Hát ez így van...szopoka nyaloka... Gondolkoztam hogy lecserelem de most mindegy milyen, hasonlo gondok lennének akármilyen másik márkánál...
szopok nyalok most de ha jó lesz akkor jó lesz...
ktm az hibátlan?
Tátott szájjal a fasz erdőbe :(

Szerintem vhogy húzd ki a szezont blokk bontás nélkül, télen meg szedd szét darabokra.
LÁTOD Pitya...ez egy jó nagy PIPA...

Még nem jön BE valami NAGYOBB baj? Mi kell még? Még ki nem gyön a HAJJTÓKAR az ódalán, vagy mire VÁRSZ?

Száguld a SZOPÓROLLER...EZERREL...nem úgy mint a HUSSABERG...
a jelenség még mindíg fenn áll...lehet már ki van kopva a karbi vagy valami...el tűnőgetett az olajbol...lanckerek felől kiment a szimering, azt csereltem most úgy tűnik azért volt csak..
vettem új aksit az indexek miatt meg hogy egyáltalán be inditja e az onindito..de nem..
tegnap előtt kiment a fesszabalyzo...égők kiegtek...az új aksi kuka...
meg most láttam hogy a hengerfej tomitesnel nedvesedget...szóval azt is cserélni kéne..
szóval történik mindíg valami
de egyébként indul, megy rendesen
Kedden megyek vissza osztrakba és viszem magammal ha be tudom rakni a kocsiba a cuccok mellé..hajtom ameddig tudom bejön valami nagyobb baj akkor teljesen át nézetem a gépet és cserelem a dolgokat amiket kell..
utána remélhetőleg tudom követni A Manualban leírt uzemora parametereket ( szelep cserek stb..) mert nem tudom mennyi uzemora van most benne, meg elég hanyag volt az eelőző tulaj, az első tulaj meg szerintem palyazott vele...
km órájában 4500 km volt ami nem hiszem h valós...