Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tyíííííí drága testvérem ez oszt kemény...

hogy mien? neked nem jó... inkább lc4-et vegyél az oan ami neked való... vagy inkább ne is vegyél semmit...
Szerintem dellorto van a 2003-as Bergeken
És a 2003on milyen karbi van mert arról eddig nem találtam semmi.
2002 dellorto
2004 Keihin
Én a Foxyét hallottam a múltkor, annak valami döbbenet hogy milyen hangja van, a blokkja talán nem csörög annyira mint az enyémnek, viszont cserébe szuszog, morog, durrog, meg a franc tudja még mi mindenféle egyéb zörejeket tud produkálni

Mondjuk amikor gurultunk át a falukon, alacsonyabb fordulaton a két, aszinkronban járó nyitott kipufogós egyhengeresnek azért elég ütős volt az effektje Nekem legalábbis tetszett, de jópáran mások is felkapták a fejüket hogy mi ez a zaj
Sziasztok!
Valaki akinek van tapasztalata 2003 FS650E típusról megoszthatná velem?
Pozitív, negatív tulajdonságai érdekelnének.
Friss blokkfelújítás után van a gép, közúton használva olajcsere kb mennyi kilométerenként esedékes?
Csörgős, zörgős a blokkja ennek is mint az KTM LC4 szériának?
Akkor velünk már 100%, hogy nem jössz?
Nem tudok helyet,szegediek szervezték.1. nap kemping,2. nap sátor!
határtól 150-200 km.
Keresek Husaberg fc 450-hez 2005-évjárat. Első és hátsó sárvédőt jó állapotút és törés-menteset...
Hol merre voltatok, és hol volt a szállás?
Igen!Csodálatos volt,régóta vágytunk rá,nagyon jól sikerült!
Látom Románia kipipálva!
Bergia!
Köszi a segítséget.
Ùjat a ktm kecskemétnél rendelhetsz.
Olyan 20körüli áron lesz az ùj kb.
Sziasztok.Érdeklődnék hogy fe 400 hoz önindító szabadonfutó valakinek elfekvőben?Vagy beszerezni hol lehet?
Olvasni nem szeretsz ahogy látom írni meg aztán....
HElló! Azután érdeklődnék hogy a husaberg fx vagy fs fe 650 mien és supermotozni mien mikre kell odafigyelni stb
Akinek van az írhatna hogy neki menyire vált be meg ienek.
MEg szerintetek az lc4 vagy a berg jobb.
Aha
100 óra nekem kb 1 év alatt jött össze a drz-vel. Az kb 6000km. Smc-ben gondolkodok még de abból meg alig van eladó.
Városozni nem biztos hogy a legjobb megoldás de bárhol lehet vele menni. 10 óránként olajcsere, 100-150 óránként nem árt belekukkantani a blokkba. Nagygenerál 300k kisgenerál kevesebb k.
Hali
Használ itt valaki fs650e-t városi"mindennapi" motorozásra? Mennyi strapabíró? Tudom üzemórás,de ez mit takar,mennyi időnként kell felújítani és az kb. mennyibe kerül?
Üdv
Ja az ott egy Berg..!
A gáré bombasztitk..

Csaka...
"..szív, meg sűrít, meg kipufog.."

http://www.kepesmotor.hu/offro...
Srácok!

Szeptember 14-15 Kakucs, HusaberG találkozó! Akiben Berg szív dobog, annak kötelező a megjelenés!

Ha Kukucska esetleg foglalt lesz akkor átrakjuk Brezovára az eseményt!

"Csak a BerG"