Én a Foxyét hallottam a múltkor, annak valami döbbenet hogy milyen hangja van, a blokkja talán nem csörög annyira mint az enyémnek, viszont cserébe szuszog, morog, durrog, meg a franc tudja még mi mindenféle egyéb zörejeket tud produkálni
Mondjuk amikor gurultunk át a falukon, alacsonyabb fordulaton a két, aszinkronban járó nyitott kipufogós egyhengeresnek azért elég ütős volt az effektje Nekem legalábbis tetszett, de jópáran mások is felkapták a fejüket hogy mi ez a zaj
Sziasztok!
Valaki akinek van tapasztalata 2003 FS650E típusról megoszthatná velem?
Pozitív, negatív tulajdonságai érdekelnének.
Friss blokkfelújítás után van a gép, közúton használva olajcsere kb mennyi kilométerenként esedékes?
Csörgős, zörgős a blokkja ennek is mint az KTM LC4 szériának?
HElló! Azután érdeklődnék hogy a husaberg fx vagy fs fe 650 mien és supermotozni mien mikre kell odafigyelni stb
Akinek van az írhatna hogy neki menyire vált be meg ienek.
MEg szerintetek az lc4 vagy a berg jobb.
Városozni nem biztos hogy a legjobb megoldás de bárhol lehet vele menni. 10 óránként olajcsere, 100-150 óránként nem árt belekukkantani a blokkba. Nagygenerál 300k kisgenerál kevesebb k.
Hali
Használ itt valaki fs650e-t városi"mindennapi" motorozásra? Mennyi strapabíró? Tudom üzemórás,de ez mit takar,mennyi időnként kell felújítani és az kb. mennyibe kerül?
Üdv
hogy mien? neked nem jó... inkább lc4-et vegyél az oan ami neked való... vagy inkább ne is vegyél semmit...