Mennék én szívesen nekem nagyon adja a "party-disznókodás-filing-motorral" de az a 380km nem kevés amivel odébb van! Mindjárt sírok!
Eszembe jutott a megoldás Egerbe Lukig futón kéne vinni a motort majd onnan lazázni Sírokra!
Mint a "komoly" Hárlisok Alsóörsön!
Láttam a képet Albi! Nagyon nagy!
Előjött megint a Berg tali gondolata ... Vasárnap összedobok valamit az eseménynaptárba. Neked kötelező a megjelenés ezt ne feledd!
Azt képzeld el, hogy anyukám meg azt mondja, hogyha előjön a szó hogy van motorom és motorozok... valami "Há" betüs krosszmotorja van a fiamnak!
Na most tudni véli minden rokon meg ismerősöm hogy hondám van!
Pedig ha emlékszel messze nem egy maradi gondolkodású az Édesanyám a kora ellenére!
Mondjuk most már eljutottunk oda, hogy tudja azt hogy Bergem van! De hogy az mi lehet valami motor!
Ui.: Parti-Berges kép?! Nagyon durva lett a vége a Wisz-ki, vitt ki, illetve haza de gyalog!
elég nagy balgaság nem észre venni a lényeget...
sajnos van ez így; eltört a hajtókar alsó csap...roty, ugyan így jártam 2004es sx 125ben, gyári hajtókarral...(lényegtelen) csak leírtam
Eszembe jutott a megoldás Egerbe Lukig futón kéne vinni a motort majd onnan lazázni Sírokra!
Mint a "komoly" Hárlisok Alsóörsön!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nincs véletlenül valakinek elfekvöben egy kormány kapcsolója (index) Fs650-hez?
Előjött megint a Berg tali gondolata ... Vasárnap összedobok valamit az eseménynaptárba. Neked kötelező a megjelenés ezt ne feledd!
Mázli hogy nem szőtték bele a története ezek a szenzációéhes riporterek
Na most tudni véli minden rokon meg ismerősöm hogy hondám van!
Pedig ha emlékszel messze nem egy maradi gondolkodású az Édesanyám a kora ellenére!
Mondjuk most már eljutottunk oda, hogy tudja azt hogy Bergem van! De hogy az mi lehet valami motor!
Ui.: Parti-Berges kép?! Nagyon durva lett a vége a Wisz-ki, vitt ki, illetve haza de gyalog!
"Sportmotor, rajta ezüst halálfej, egyike a különlegességeknek" Csak egy kicsit lőttek félre a kategóriával.
Tv2 Tények
Bergelés, mosás, pihi ... Eseménydús volt az elmúlt pár nap! Lent jártunk Sirokban!
sajnos van ez így; eltört a hajtókar alsó csap...roty, ugyan így jártam 2004es sx 125ben, gyári hajtókarral...(lényegtelen) csak leírtam