Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bergelésben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
lájk!
Bravó Robikám! Irigyellek! Volt hajlamom veretni de "sajnos" egész nap alkoholokat vizsgáltam összetétel szerint!
Szóval jó szokásom szerint kívánok minden Bergesnek üzembiztos-széles utas, boldogabb és jobb új esztendőt!
B.Ú.BERG.É.K.
Mindenkinek Boldog Új Évet!
Ma kerültem a bergel egyet.
Nem volt melegem,de az élmény......
Berg tank+ülés, 2000 évjárattól valakinek nincs elfekvőbe otthon, olcsóért? Ha lenne adatlapi emilen elérhető vagyok BUÉK
Dobjatok egy Like-ot légyszi! :)

http://www.facebook.com/photo....
Ami nekem volt az EXC-n, az a rendes kézvédőre ráhúzva nagyjából ki is feszült, úgyhogy azt túl sokat nem hajlítottad sehova, legfeljebb ha eltépted. Merevítés nélkül meg mondjuk lóf.szt se ér, most a robeszon van fent és kb. 60-nál a menetszéltől rálapul az ember kezére...még jó hogy ingyen kaptam egyik haveromtól amikor ő is rájött erre és vett egy normálisat...de lassan én sem úszom meg a beruházást (az elefántfület fél óra alatt megvarrta nagymuter, de egy ilyentől szerintem befonná a szemöldökét).
Ez nem vasból van, se nem műanyagból! Tehát lehet hajlítani. Minden gond nélkül fel lehet állni benne! Égen-földön olyankor tudom elképzelni hogy akadályoz terepen, ha valamiért hirtelen le kell venned a kezed a kormányról(elédrepülő baglyot elhessegetni, szájraesést tompítani, erdésznek integetni, stb).
Assza meg ne is mond!

Bár mondjuk egy kis pihenés nem árt mert már lógott a belem a sok munkába, és azért motorozni midig akad kedv!
Az ukránok lobogója is sárga/kék
Minden kedves sporttársnak Békés,Boldog,Kellemes Karácsonyi ünnepeket!
Hát Albi ma sem jött be a 15fok az időjárás jelentésnek...
Nem kell Bergelnünk vazze...
Kellemes Karácsonyi ünnepeket szeretnék kívánni a sárga-kékeknek.
Nektek is és Mindenkinek Békés karácsonyt!

csak a berg
Nálunk ma kb 10 fok vot,nagyon jót mentünk,két qvados barival.Teszteltem egy 2010 450 fx-et,nagyon jó motor.Az injektor pontos,nagyon adagolható.Hatalmas sár volt,néhol küzdelmes.
ja, mintha 30éve a riga12 topikot olvasnám: van szikra, van benya...... nemindul

Akarsz róla beszélni?
Szupcsi karcsit a "hogyan szopjunk motorunkkal topik" lakóinak!
Viszont Kívánom!
Kedves Bergelők!

Mindenkinek Nagyon Boldog és Békés Karácsonyt Kívánok!
Felállni pl. elég érdekes a beledugós verzióban...
de nem most jó időben probáltam ellőte kb. fél évig nem volt elinditva mivel pereceltem azt elszakadt a kereszt szallagom és nem birtam ki hogy ne inditsam ell
Semmiben nem akadályoz ez a beledugós sem, pedig benne van az Acerbis kézvédő is! Terepen persze lehet más a helyzet!