Bravó Robikám! Irigyellek! Volt hajlamom veretni de "sajnos" egész nap alkoholokat vizsgáltam összetétel szerint!
Szóval jó szokásom szerint kívánok minden Bergesnek üzembiztos-széles utas, boldogabb és jobb új esztendőt!
Ami nekem volt az EXC-n, az a rendes kézvédőre ráhúzva nagyjából ki is feszült, úgyhogy azt túl sokat nem hajlítottad sehova, legfeljebb ha eltépted. Merevítés nélkül meg mondjuk lóf.szt se ér, most a robeszon van fent és kb. 60-nál a menetszéltől rálapul az ember kezére...még jó hogy ingyen kaptam egyik haveromtól amikor ő is rájött erre és vett egy normálisat...de lassan én sem úszom meg a beruházást (az elefántfület fél óra alatt megvarrta nagymuter, de egy ilyentől szerintem befonná a szemöldökét).
Ez nem vasból van, se nem műanyagból! Tehát lehet hajlítani. Minden gond nélkül fel lehet állni benne! Égen-földön olyankor tudom elképzelni hogy akadályoz terepen, ha valamiért hirtelen le kell venned a kezed a kormányról(elédrepülő baglyot elhessegetni, szájraesést tompítani, erdésznek integetni, stb).
Minden kedves sporttársnak Békés,Boldog,Kellemes Karácsonyi ünnepeket!
Hát Albi ma sem jött be a 15fok az időjárás jelentésnek...
Nem kell Bergelnünk vazze...
de nem most jó időben probáltam ellőte kb. fél évig nem volt elinditva mivel pereceltem azt elszakadt a kereszt szallagom és nem birtam ki hogy ne inditsam ell
Szóval jó szokásom szerint kívánok minden Bergesnek üzembiztos-széles utas, boldogabb és jobb új esztendőt!
Ma kerültem a bergel egyet.
Nem volt melegem,de az élmény......
http://www.facebook.com/photo....
Bár mondjuk egy kis pihenés nem árt mert már lógott a belem a sok munkába, és azért motorozni midig akad kedv!
Hát Albi ma sem jött be a 15fok az időjárás jelentésnek...
Nem kell Bergelnünk vazze...
csak a berg
Mindenkinek Nagyon Boldog és Békés Karácsonyt Kívánok!