Hello sonoo!
Nekem egy 2005-ös HusaberG FS 650e típusú motorom van, és nálam simán bele lehetett rakni a dupla szeleprugókat mindenféle csiszolgatás nélkül.
Üdv.!
Hi! Segitsegeteket szeretnem kerni S.O.S. 2004-es FE550s Force szelephazba (szelepfedalbe) bele lehet csiszolni a dupla szeleprugok helyet vagy nem lehet? A srac aki csinalja az enyemet azt mondja nem lehet, nincs neki hely, utban van a dekompresszor ontvenye. Egy kicsit mar lett csiszolva, el is indul de baromi hangos es latszik a rugok helye. Igaz az, hogy a 2004-es es 2005-os blokk ugyan azt az otvenyt hasznalja szelephaznak csak 2005-tol gyarilag van hely a dupla rugoknak? Itt meg manualisan kell becsiszolni? Csinalt mar valaki hasonlot? Tapasztalat? A segitseget elore is koszonom! Udv.
engem nem érdekel am,mert nem akarok berget venni,de szerintem helytelen,és megtévesztő amit csinálsz...ha jó a motorod akkor miért nem fx470 ként hirdeted...ha nincs is félni valód...
talán mert akkor mégkevesebben keresnének...
Én vagyok az! Nézted már a soproni mocit? Beszélj a gazdájával, azt hiszem övé a legolcsóbb 650-es. Papírja is van, de költeni biztosan arra is kell. Versenygép=NEM közúti használatra találták ki
Ja, aszt monnyák, azok nagy mókolók. Mindenféle törött-hiányos motorokat vesznek, összesistákolják, karcmentes -megkíméltként hirdetik, mikor meg odamegy a vevő és szóvá teszi, h ez nem is olyan makulátlan, hát még nekik áll fejjebb
Pénteken hozom csak el, úgyhogy még nem tudok nyilatkozni, aztán majd kiderül felérek e vele pestig. Én is csak reménykedek hogy legalább ezt a szezont kibírja felújítás nélkül. Egyébként rendbe van a gép, de én nem a külső miatt veszem, és nem is a garázsban motort nézegetős tisztogatós típus vagyok. Jól mondták előttem, mindegyikre költeni kell, a kérdés hogy mennyit.
Vazz és milyen a gép? lécccci mond h szar akkor nem fáj annyira...
Pedig vasárnap este még felhívtam hogy akkor hogy fér be a kocsiba méregessen 1 picit, de nem mondta volna h más is menne megnézni...
Én vagyok az! Tele az ország eladó Bergekkel. Nem hiszem hogy nem találsz magadnak. Olyat ne keress amire nem kell költeni. Mindegyikre kell, ez egy ilyen bicikli
Vazz! Akkor nemsokára te is klubtag leszel? Gixxer+Husa, pont mint én. Ha nem vagy biztos az "előéletben", akkor kukkants bele a blokkba. Meg kell "számolni" az üzemórákat! HAJRÁ
Nekem egy 2005-ös HusaberG FS 650e típusú motorom van, és nálam simán bele lehetett rakni a dupla szeleprugókat mindenféle csiszolgatás nélkül.
Üdv.!