Néztem én is egy Berget, de érdekelne hátha valaki tud róla valami jót, vagy rosszat. Segítsetek légyszíves hogy legyen egy jó Bergem!
Kösz
Itt a gép: fe550
Srácok ma sajnos történt egy rossz dolog a kicsikémmel. Elment a kuplungja tegnapelőtt ma mondom megnézem az olajszintet meg légteleítem és ahogy a légtelenítőcsavarhoz érek látom azt amitőől majdnem elsírtam magam. Mutatok képet róla nektek remélem tudtok segíteni hogy honnan tudok ilyet szerezni és mennyibe fájna?
Ricsiék 4 napra mennek CSikszeredára úgy tudom,én sajnos nem tudok 4 napra menni.
Mondtam neki,hogy 2 napos az még belefér nekem,olyat még nem tudja,hogy mikor lesz.
Tuggya a tököm. Most hétvégén Bgyarmaton verem, a jövő hétvégét monnyák Ricsiék, h kéne menni gépelni Csíkszeredába, csak valakit ki kell , fosszak addig, me' minden tartalékomat elherdáltam
Most jut eszembe, egyszer csinált az enyém olyat, hogy menet közben egyre szarabul indult a végén már csak tolásra és nem volt semmi alapjárat hiába tekertem föl az égig. Az volt a hiba hogy szép lassan eltűnt a szívó szelep hézag.
azt passzolom, hogy menet közben mitől ment el... lehet hogy vmit bekapott a karbi és azért, utána meg szerelési hibából nincs, más ötletem nem nagyon van.
Nekem gázra fulladt és szétszedtem kitakarítani, majd azt a buzi lapkát fordítva tettem be és csak gázzal indult meg nem volt alapjárat...
a 3 vezetékből 2 el volt szakadva
Néztem én is egy Berget, de érdekelne hátha valaki tud róla valami jót, vagy rosszat. Segítsetek légyszíves hogy legyen egy jó Bergem!
Kösz
Itt a gép: fe550
Tanuljatok az esetemből.
Itt vagyok fönt a középső részlegben ( pest megye)
engem ki ne hadjatok
viszek narancs páleszt
október 1-2 nekem nem jó mert debrecenbe EC lesz! de mehetnékem van veletek romcsiba!
Mondtam neki,hogy 2 napos az még belefér nekem,olyat még nem tudja,hogy mikor lesz.
annó az fe600-nál a szívót 0,10 re a kipuffot 0,15 re lőttük. de ha szétszeded úgyis érzed, hogy van e hézag vagy nincs
megnézem ezeket is ...
tudsz hézag értékeket ?
Nekem gázra fulladt és szétszedtem kitakarítani, majd azt a buzi lapkát fordítva tettem be és csak gázzal indult meg nem volt alapjárat...
de nekem menet közben ment el az alapjárat...menet közben csak nem fordult meg a lapka....esetleg elmozdulhatott, kikopott,leszakadt?