Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem aranyszínű DID 520 VM vann fenn. Meg vagyok vele elégedve.
kutyaláncot de jo vastagot mert elszakitja a dőg
Milyen láncot vegyek FS650-re?
pedig de ....
a 3 vezetékből 2 el volt szakadva
www.husaberg.hu Kecskemét rendelhetsz!
sziasztok Bergesek!

Néztem én is egy Berget, de érdekelne hátha valaki tud róla valami jót, vagy rosszat. Segítsetek légyszíves hogy legyen egy jó Bergem!
Kösz
Itt a gép: fe550
Husaberg FC550ről van szó 2005ös!
Srácok ma sajnos történt egy rossz dolog a kicsikémmel. Elment a kuplungja tegnapelőtt ma mondom megnézem az olajszintet meg légteleítem és ahogy a légtelenítőcsavarhoz érek látom azt amitőől majdnem elsírtam magam. Mutatok képet róla nektek remélem tudtok segíteni hogy honnan tudok ilyet szerezni és mennyibe fájna?
Nekem a szívócsonk miatt nem volt alapjáratom!Valakinek esetleg eladó?
A forró szorító bilincs elvágta a gumi csövet, és elfolyt a hűtővíz. Másfél órás motor tolás után vagyok.

Tanuljatok az esetemből.
Viszek pálinkát,ne aggódj.
Majd akkor megyünk okt. második hétvégén, ha az mindenkinek fexik.
szerencsére nem

Itt vagyok fönt a középső részlegben ( pest megye)
ahha...
engem ki ne hadjatok
viszek narancs páleszt
október 1-2 nekem nem jó mert debrecenbe EC lesz! de mehetnékem van veletek romcsiba!
Akkor majd megyünk 2napra októberben, de csak ha gondoskodsz egy kis szatmári szilvapáleszról . Hideg már olyankor az éjszaka
Ricsiék 4 napra mennek CSikszeredára úgy tudom,én sajnos nem tudok 4 napra menni.
Mondtam neki,hogy 2 napos az még belefér nekem,olyat még nem tudja,hogy mikor lesz.
Tuggya a tököm. Most hétvégén Bgyarmaton verem, a jövő hétvégét monnyák Ricsiék, h kéne menni gépelni Csíkszeredába, csak valakit ki kell , fosszak addig, me' minden tartalékomat elherdáltam
nem Te vagy kelebiai ?
Ktm nél 0,12 a gyári adat.

annó az fe600-nál a szívót 0,10 re a kipuffot 0,15 re lőttük. de ha szétszeded úgyis érzed, hogy van e hézag vagy nincs
KÖSZ ....
megnézem ezeket is ...

tudsz hézag értékeket ?
Most jut eszembe, egyszer csinált az enyém olyat, hogy menet közben egyre szarabul indult a végén már csak tolásra és nem volt semmi alapjárat hiába tekertem föl az égig. Az volt a hiba hogy szép lassan eltűnt a szívó szelep hézag.
azt passzolom, hogy menet közben mitől ment el... lehet hogy vmit bekapott a karbi és azért, utána meg szerelési hibából nincs, más ötletem nem nagyon van.

Nekem gázra fulladt és szétszedtem kitakarítani, majd azt a buzi lapkát fordítva tettem be és csak gázzal indult meg nem volt alapjárat...
"ZÉ" Mikor megyünk már motorozni ?
Értem ...
de nekem menet közben ment el az alapjárat...menet közben csak nem fordult meg a lapka....esetleg elmozdulhatott, kikopott,leszakadt?