Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hülyeség majd az okosok mondanak valamit rá...
rakd be a régi husaberg fórumba is, nem rég ott keresett egy srác nyitott dobot a verdájára, nátha...
Van egy zsír dobom eladó!Carbon idom szett is eladó!

http://www.kepesmotor.hu/offro...
Nem tudom, ezért kérdeztem, mert először azt gondoltam hogy a szelephézag méretek, de aztán rájöttem hogy nem lehet az.hmmm fogalmam sincs
nem csak az összetartozó alkatrészek-et számozzák így a gyárba?
Hello Palcsee és többiek! Egy kis segítséget kérek, elakadtam. Nem tudom miért van szelepfedélbe bele vésve meg a blokk hátuljába is kívülről!? Van neki valami szerepe számomra vagy tárgytalan?
a gabacé is ilyen volt és ö vett ujjat a 2004esét rakta bele kis hézagolással!
Szia.kuka ez a vez. tengely?

Bitang lett a gép nagyon!
utánvétel megoldható? mer akkor mondom a címet és küldheted is !
Köszi!
van még 8 pár
no de akkor van még ilyen teló? mert kéne egy még a héten ha lehet
Remélem jó is lett, mert csak statikusan lett próbálva.... A dinamika része meg gondolom tegnap eldőlt. Nagyon szépen szól a hangszer...
Nem tudom. A hosszából ítélve enduro, de van olyan gyári Husqvarna moto, amiben ez van. Gas Gas-ba is tették.
Van olyan ember, aki levágott belőle néhány centit, leesztergált a felső befogó alatti részből 1mm-t átmérőben és betette egy 2007-es CRF moto ba. Állítólag jó.
Szép estét Bergia!

Nagyon király volt a mai pályázás!
na jó, de krossz enduro vagy SM?
nekem tudod mibe kell öcsém beszarsz.

REPÜLŐBE
Tényleg azt már én is akartam kérdezni hogy azok a Shiver villák azok mibe valók, enduroba, krosszba, SM-ba?
Szeva!

érdeklődnék hogy van e még (ha jól emlékszem ) Marzocchi villád eladó? mert kellene nekem egy
Szép estét Bergia!

Naaa, valaki vasárnap jön Kakucsolni?

Palcsee!
Köszi a karburálást!
Általában a főfúvókát nagyobbra, de nem minden esetben szükséges.
felkerült a mocira egy nyitott rendszer, melyik fúvókát érdemes cserélni ,és mekkorára?
én is az új árára értettem! Az új szelepnek legalább nincs megkopva a szára, és így talán még megúszod a szelepvezető cserét. Bármilyen bontottal (legtöbbe van 40-50 e km is) nyilván lazább illesztés lesz...