Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem néztem össze, pedig összeakartam ráadásul ott volt a zacsiba
Na majd a héten becskkolom megin
Ok. Jó 8.
A szériához képest azért elég drasztikus lett. Összenézted a 2-t?
Nem kicsit furcsa de majd szóban!
Holnap hívlak!

Megyek beverem a szunyát mert mindjárt csörög az óra!
Tovább nem mertem faragni a témát, nehogy átrepedjen, legyen benne egy kis tartalék is, meg a szelepvezetőket sem akartam cserélni, mert azzal is csak plusz feszültség került volna bele. Kiváncsi leszek rá.
Áhoj Pali!

Mindenben igazad volt amit mondtál a bergen kívüli motorokról!
Megnéztem a cuccot! Mosmár lesz benne anyag rendesen:D
Már csak a system kő
Szép az új vas. Bár kicsit furcsa lehet még, hogy nyúlósabb és tatásabb a téma, de majd megszokod. Fenntartani olcsóbb, és a cuccok is sokáig bírják benne, ha rendesen odafigyelnek rá.
Széles utat hozzá!
A dekompresszor röpsúlyát tartó kis csavar elfáradt és elszakadt. A vezlánc kicsapta a szelepfedelet, a hengerfejjel pedig az történt amit a képeken látsz. Az utolsó képen bal fönt látni, hogy kicsit kinyomta síkból az anyagot, ezért azt síkolni kell.
Akkor én se érnék le róla ha te se!

Nagyon kíváncsian várom, hogy mit mondatok a gépekre mert ti enduróztatok is és lesz mihez hasonlítani!
Nekem az kimaradt de majd lehet pótolom még!
Személy szerint én a három-kilencvenest próbálnám!
De aszfalt közelébe se mennék bütykössel mert könnyen leszabom a vállam!
Pali magáévá tette az ülést. Addig pakolásztam, addig a pár hétig míg nem jöttél érte, hogy kifizettem, és ráraktam a sajátomra.
ÁHH a francba!

Micsoda dolog ez! A csúcs modelt meg nem tartják!
Hali!
És az mit takar hogy költeni kell rá mi a baja? És akkor eladó? Ára?
palinál megvan még az ülés vagy már eladta(mert úgy hallottam)
olyan nincsen még sajnos Zsénél
de tényleg rohadt magasak épp hogy teli talppal álltam mind2 oldalon szóval szerintem kényelmes, jó hogy olyan ktm-esen keskeny lett térdnél
a régieknél magasabb az ülés meg a hasmagasság is,
ezeken az eu modelleken túl sok kütyü van, remélhetőleg lehet majd kapni usa modellt is
majd szombat este beszámolunk, végigpróbálom majd az egész palettát: fe390, fx450 (remélem ez lesz a kedvenc ) meg fe570
Szia Albi!

Csak endurok voltak, sm még egy szál se, Sanya72 régi gépét leszámítva.
Áhoj Foxi!

Az fs 570-est is megmásztad?
Hm. Asszem továbbadok rajta, hamár így rákérdeztél. 65 pont a kettő között van amennyiért én akartam adni és amennyiért te venni akartál. Megfelel?
Csemma
Akkor egy magasak vagyunk,de én remélhetőleg nyúlok még
Szia!

Igaz, nem vagyok olyan alacsony (1.73), de elég lábujjhegyes volt a figura. Vagy csak így pár év alatt elszoktam a terep gépektől.
Szia,te elég magasnak tűnsz kép alapján,úgyhogy ez nem okozhat gondot
Szia!

Nekem van, de javítani kell. Én most nem költök rá perpillanat.
Szép estét Bergia!

Jövőhéten végre Berg tesztnap Dunaföldváron!
A héten voltunk bent Zsé-nél a bolba.
Rá is pattantam a 450-es enduróra, b@sszus, nagyon durván magasak az új gépek.
Hali!
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy Hengerfeje? Úgy tudom a 4t-bergeké jó az exc hez is?
Várom a válaszokat üdv!