Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mennyi volt az új hol vetted?
Új kellett
Az. A vágyak vonala.....

Küldj egy számot mélben...
Okés 06703630423 ez a te számod?
Majd kicsit később hílak ha nem gond olyan 4-5 felé.
Hát meg meglássuk és neked mi volt a jelenség? Vettél újjat? Mennyi volt a megoldásod?
Jóvan GD! Akko 60
Én a 390-es miatt megyek, jó lenne egy itthonra.
Ááááá,újrareped,már próbáltuk,minden verzióban,szart nem ér heggejteni
Az nekem sok...már 60 is nagyon határeset volna (50 körül szánnék amúgy a projektre)
Holnap délután 2-3 óra felé csörögj meg. Futok pár kört.
Értem hát ja ezzel is becumiltam bár még ha 200 menne rá akkor is áránál lennék aránylag. Megnézed akkor a 450-esét hogy jó-e? És Kinntről tudnál hozni? Úgy tudom 160 körül van az új de ebay-en is találtam pár darabot. Neked meg van 1 pár ismerősöd
Attól függ hol van. 2 szelepfészek csere, újramarás, hegesztés.. stb. Vagy jó lesz vagy nem. Van amikor a hegesztéskor bevitt plusz hő és feszültség miatt újra elreped. Van olyan típus aminél beválhat, de szerintem nem ezek a versenymocik.
Nyomáspróbázni lehet, de elég macerás. Meg általában látszik ha van vele bibi.
De ezt javíttatni meg ilyeneket nem lehet? Hegeszteni vagy hasonló?
Aha lehet végülis de mondjuk le takarítva normálisnak látszódott szóval nem tudom hogy lehetne ezt megnézetni pontosan?
Nekem úgy tűnik, mintha a bal oldalon lenne repedés (képen a lenti 2 szelep) a szívó és a kipu szelepek között. (ott szokott) De lehet hogy a gyertyanyílásnál hosszában.
Ja értem hát akkor ez bukott dolog. Az a furcsa nekem hogy ha hajszálrepedés kehet akkor csak beindítás után pár peccel kéne tolni a vizet nem?
Mert ezt berugom és már tolja is. Ha meg a hűtősapkát leveszem nem Pisszenik szóval a víztérbe nem dolgozik bele az olaja meg nem vizes.
Palcsee? Jó lehet rá a Bergé?
Sajnos nem jó rá. Szelepdeknivel, himbatengelyekkel, vezérműtengellyel, szelepekkel, szelepdeknivel együtt rá lLEHETNE rakni, ha nem lenne 650-é. Ezzel valószínű nem indulna be az 525, annyira leesne a kompresszió. 130 ccm különbségű motorra való. Az 501-é az kb. jó lehet. De kell hozzá kb. 100 e Ft-nyi motyó a kopasz hengerfejen kívül hogy rá lehessen rakni.
Na nekem meg így néz ki bár nincs lepucolva a képen sajnos a megpucoltról meg képet nem csináltam.
Arra gondolok. Hogy a ktm-re jó ez az passz. Az árat meg kikell kalkulálni.
Elég lett volna levenni a gumicsövet a csonkról, így a hűtőből és a blokkból is lefolyik minden. Nincs külön leeresztő csavar neki. Minek?
Arra gondolsz ahol a vezérműlánc fut? Mert ott látok csak ilyen sérülést. És mi lehet az ára a javításnak. És ez jó az 525 exc-re vajon? Píízben mi?
Tudnátok segiteni? 2004 Bergneg a hütöviz le eresztése meg fogott! kicsavartam a vizpumpa fedél legalsó csavarját és kb 1dl víz jött le több nem! kénytelen voltam le venni a fedelet ugy már le jött az egész! de gondolom nem ez a szakszerű víz le engedés?