Értem hát ja ezzel is becumiltam bár még ha 200 menne rá akkor is áránál lennék aránylag. Megnézed akkor a 450-esét hogy jó-e? És Kinntről tudnál hozni? Úgy tudom 160 körül van az új de ebay-en is találtam pár darabot. Neked meg van 1 pár ismerősöd
Attól függ hol van. 2 szelepfészek csere, újramarás, hegesztés.. stb. Vagy jó lesz vagy nem. Van amikor a hegesztéskor bevitt plusz hő és feszültség miatt újra elreped. Van olyan típus aminél beválhat, de szerintem nem ezek a versenymocik.
Nekem úgy tűnik, mintha a bal oldalon lenne repedés (képen a lenti 2 szelep) a szívó és a kipu szelepek között. (ott szokott) De lehet hogy a gyertyanyílásnál hosszában.
Ja értem hát akkor ez bukott dolog. Az a furcsa nekem hogy ha hajszálrepedés kehet akkor csak beindítás után pár peccel kéne tolni a vizet nem?
Mert ezt berugom és már tolja is. Ha meg a hűtősapkát leveszem nem Pisszenik szóval a víztérbe nem dolgozik bele az olaja meg nem vizes.
Sajnos nem jó rá. Szelepdeknivel, himbatengelyekkel, vezérműtengellyel, szelepekkel, szelepdeknivel együtt rá lLEHETNE rakni, ha nem lenne 650-é. Ezzel valószínű nem indulna be az 525, annyira leesne a kompresszió. 130 ccm különbségű motorra való. Az 501-é az kb. jó lehet. De kell hozzá kb. 100 e Ft-nyi motyó a kopasz hengerfejen kívül hogy rá lehessen rakni.
Tudnátok segiteni? 2004 Bergneg a hütöviz le eresztése meg fogott! kicsavartam a vizpumpa fedél legalsó csavarját és kb 1dl víz jött le több nem! kénytelen voltam le venni a fedelet ugy már le jött az egész! de gondolom nem ez a szakszerű víz le engedés?
Küldj egy számot mélben...
Majd kicsit később hílak ha nem gond olyan 4-5 felé.
Mert ezt berugom és már tolja is. Ha meg a hűtősapkát leveszem nem Pisszenik szóval a víztérbe nem dolgozik bele az olaja meg nem vizes.