Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huh, most látom csak hogy írtál, rendben, akkor baszogatlak majd még ha nem gond , csak mondtad hogy kimegy a srác külföldre...
jah kb azért....
nekem ezeket ajánlották a kecsói ktm-esek persze ezek a drágábbak...
Hogy legyen mit költenünk a motorra
hú ez már aztán brutál,eddig nem is tudtam h létezik ilyen
de azt se értem miért nem gyárilag így csinálják..
az a jó ha durva nem tom bakker most így, mert egyszer felraktam, 10perc után beraktam a dobozba,és azóta ott van...parillában vettem,arra sem emléxek h mennyiért. este lefotózom ha akarod,csak írj olyan 8körül,mert elfelejtem
mint írtam ez az mcax amit vettem ultra gagyi 5e, domino-t már 10-20 között lehet normálisat kapni, powerpartsban meg van alumínium cnc mart változtatható progresszív csigás (3 vagy 4 csiga), csapágyas gázhúzó, asszem 38e....
mekkora ez a kormány magasítód?meg milyen téglalap vagy a henger formájú? én olyan 3-4 centiset gondoltam legalább
ilyen szemszögből még nem vizsgáltam meg a dolgot... , akkor a kormányra annyival többet kell emelni
csak azért gondoltam az ülésre mert akkor talán nem kéne ennyire behajlítani a lábam, meg felhúzni meg ilyesmi...
ez a gázkar meg kb az amit LaciCRM ír, nagyobb átmérőjű csigára tekeredik fel a bovden, így ugyanakkora gázkar elmozdulásra nagyobb gázt ad, ezzel az mcax motyóval kb 60-65%-a a gázút az eredetihez képest
kicsit fosok tőle hogy túl durva lesz, de 5 rugót megér kipróbálni, ha valamennyire beválik, vagyis nem kell majd a célegyenesben lévő nyelezéseknél a kormány alá fordulni, akkor nézek egyet progresszív csigával
hú az király. ON-OFF gáz
mennyi egy ilyen cucc? nem tudja valaki,és hol osztogatják?
a gyorsítósban van egy áttétel a bowdennek igy ha huzod vagyis forditod a gázkart gyorsabban emelkedik a fütyi a karbiban vagyis rövidebb úton jár a gázkarvazalatt az idő alatt amig koppra húzod
na valami ilyesmi nemde?
az kemény!
a gázgyorsítós gázkar az mi? muti már!
a kormánymagasítást én próbáltam, de nagyon nem volt jó..kell a magasítóm?szerintem ne vegyél fölöslegesen, inkább tavasszal próbáld ki az enyémmel ugyan az a kormányunk asszem
ráadásul ha magasabb ülést raksz, plusz a kormányt is megemeled, ugyan úgy nem fogsz elférni,csak magasabban nem?
Mondom a frankót, még most se adtam oda neki , igy az árat se mondta meg. De fejlesztés alatt van az ügy!
Ilyen szőrös vagyok?
Hasonlít is rád !
Macskából is a fekete az igazi
szevassz Zééééééé
mibe fog nekem fájni kb ez a akra carbon bigyó? vagy már kérdeztem?
amúgy mi a helyzet vele?
GD a nagy sörét lyuk. Ünnepútáló, feketemániás, fegyvermániás terminátor

-nak még véletlenül sem mondható sötét alak. de a cicus simogatás megvan minden nap
Ez az , az ünnep monnyon le
Nemcsak a karácsonyt utálom...az összes rohadt ünneptől hányingerem van
persze ez Neked akart menni, nem magamnak
te vagy a karácsonyi grincs? vagy mi az a zöld dzsim kerri?
per pillanat össze van rakva
de komolyan, működőképes most, csak a fékkel szopok, hogy nyerget cseréltem és nem kóser így, valószínű az is gáz hogy nincs még összekopva az új betét a tárcsával, de most nem is tudom koptatni hogy kiderüljön kell-e cserélni.... a gázgyorsítós gázkart kéne még tesztelni, hogy egyáltalán működőképes-e, de ilyen időben...
ezen az ülésen gondolkodom még, hátha javítana valamit a "nem férek el a motoron" érzésen
de ha csak két centivel magasabb mint a ktmnek a magasítottja, nem tudom ez számít-e egyáltalán...
még az önindító fogaskerekeket kell kiszedni, meg belőni az akra rendszerhez, kis esztergáltatás, kormánymagasítás, szóval nem unatkozom motor téren
de tavaszra fasza lesz vagy nem
Vérig is...köztudomású hogy utálom az ünnepeket, hát még ha valaki van olyan "kedves" hogy emlékeztet is rájuk...
Vogue,hogy áll már a verdád? látom mindig bizniszelsz valamit