Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

magasított ülés nem tudjátok hány cm-el magassabb a gyárinál?
Jééé, szóba állsz velem? Pedig már azt hittem vérig sértődtél az iwiw-en küldött "levelek" ( Boldog Karit .... ) miatt.
Már megtörtént...mi lesz így velem?!?
Sok-sok pénz az áruk!
FE390 a kis FE egy 100assal olcsóbb csak, kíváncsi vagyok milyen lesz,jókat írtak róla...
Jujújj! Nehogy még véletlenül is egy mondatba foglalják a nevünk.
A legjobb az egészbe az, hogy szinte minden egyforma a két motoron, úgyhogy csak olyan ajándékot veszünk egymásnak amit mindketten tudunk használni.
Na ezt jól megírtam magamnak
Nem volt ez félreérthető! Nyilván te is tudtad, szóval nem is volt értelme leírni a "kérdést" Muhaha
Félreérthető volt. Kacsintás helyett ---

Érti?!
rendben köszi,
ez a brembo rsc15 ami versenyképes lehet, bár nem tudom hogy viselkedne a nyereggel, ha úgy alakul mindenféleképp kereslek
már a tököm tele ezekkel a radiális fékdugattyú átmérőkkel, mindegyik márkából más átmérőset ajánlanak...
Gondoltam hogy "pályagép"!

Paraméterei alapján fura lett volna, ha nem üó-s a gép!
magura 190es 13, 16 vagy 20mm 115000Ft

brembo 16x16os cnc változat 175000Ft olcsobb lett
kifejezetten sm a brembo RSC15 CNC 15mm dugóval 93800Ft
nem ragaszkodom a beringerhez, csak hogy faszán 1 ujjal adagolható kis műszer legyen
és ezeknek mi az ára 100-120?
mart brembo vagy magura, azok is ujjak. beringer nem nagyon van kinálatunkban.
rákérdezek mégegyszer hátha elkerülte a figyelmed, 4 dugós radiális FTE nyereghez nem tudsz véletlenül valami fasza főfékhengert?
a váz fejlesztő mérnöke szerint (Gröbbner Úr, német benfentes és még személyesen is ismerem) üzemórás. Én mentem mindkettővel, a bergnek sikerült végre egy WP futomüvet adni ami jó, a légszüröhöz üles le, a huskyn is. mind1. Súlyra sajna nehézre sikerült. de nem mondom hogy nem tetszik, jó motor. bár eröben vitatkoznék egy 10es husky megállja a helyét.
Nekem semmi közöm a Foxy niggerbergjéhez
világuralomra törünk muhahahaha
Aztán hogy még mi minden függ össze!
Az összeesküvés elmélet jegyében!

Csak pár dolog ami most így hirtelen az eszembe jut....!
GD a fekete motorok megszállottja mint Foxy aki nem rasszista mert a NiggerBerget uralja, plusz be fertőzte aptyát és nem tudom mire készültök de mindenki gyanús!
Azt mondod, hogy nem üó-s a gép?
Mi meg most jól lebuktattuk őket