rendben köszi,
ez a brembo rsc15 ami versenyképes lehet, bár nem tudom hogy viselkedne a nyereggel, ha úgy alakul mindenféleképp kereslek
már a tököm tele ezekkel a radiális fékdugattyú átmérőkkel, mindegyik márkából más átmérőset ajánlanak...
a váz fejlesztő mérnöke szerint (Gröbbner Úr, német benfentes és még személyesen is ismerem) üzemórás. Én mentem mindkettővel, a bergnek sikerült végre egy WP futomüvet adni ami jó, a légszüröhöz üles le, a huskyn is. mind1. Súlyra sajna nehézre sikerült. de nem mondom hogy nem tetszik, jó motor. bár eröben vitatkoznék egy 10es husky megállja a helyét.
Aztán hogy még mi minden függ össze!
Az összeesküvés elmélet jegyében!
Csak pár dolog ami most így hirtelen az eszembe jut....!
GD a fekete motorok megszállottja mint Foxy aki nem rasszista mert a NiggerBerget uralja, plusz be fertőzte aptyát és nem tudom mire készültök de mindenki gyanús!
Érti?!
ez a brembo rsc15 ami versenyképes lehet, bár nem tudom hogy viselkedne a nyereggel, ha úgy alakul mindenféleképp kereslek
már a tököm tele ezekkel a radiális fékdugattyú átmérőkkel, mindegyik márkából más átmérőset ajánlanak...
Paraméterei alapján fura lett volna, ha nem üó-s a gép!
brembo 16x16os cnc változat 175000Ft olcsobb lett
kifejezetten sm a brembo RSC15 CNC 15mm dugóval 93800Ft
és ezeknek mi az ára 100-120?
Az összeesküvés elmélet jegyében!
Csak pár dolog ami most így hirtelen az eszembe jut....!
GD a fekete motorok megszállottja mint Foxy aki nem rasszista mert a NiggerBerget uralja, plusz be fertőzte aptyát és nem tudom mire készültök de mindenki gyanús!