Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az enyém. Üzemképesen lett elhozva, kapott egy olajcserét.
Nem az enyém
azt a picsa több mint 3 milla
de 510nek mondjuk jó ára van az új berghez képest
4 dugattyús nyereghez nem tudsz véletlenül valami fasza radiális főfékhengert?
Na ma megvettem a gyürügarniturát a BErg-hez!
PROX-ot vettem Yamaha XT600-é pont olyan, a héten megkezdem az összepakolást!
Palcsee te pasztáztál mindent úgy össze?
Nekem is kell szereznem valahonnan az összerakáshoz.
rr olyan 12.000 Euro

a sima sm510r meg 2.170.000Ft
szeva,
meg tudod mondani mi pénzben mérnek mostanság egy 450RR-t vagy sm510r-t? csak pálya, semmi rendszám meg kacat
pusztán tájékozódásból kérdem
A TE 250 milyen szinten lett felujitva palcsee?
Minek egy ilyenre ekkora tank...úgyis termeli a benzint, nem?
nemláttál még ilyet? azabaj..
A jobb oldalin mekkora tank van?
Utolsó kontroll holnap reggel és utána remélem mehetek dolgozni! Vagy nem biztos! Meglátjuk!
Jó éjt!
Elteszem magam mára. Reggel anyagbeszerzés és havon csúszkálás....Jó éjt!
Kb. úgy számolj hogy vázcserével kb. 100 e Ft-t tudsz kiszedni a motorból, mert az átírás kb. 50, így az új tulajnak kapcsiból 150+1 nap szereléssel van papíros motorja. Kb. ez az az összeg, amit még kifizetnek rendszámos motorra tapasztalataim szerint, bár ne legyen igazam.
Ja bonyolult! Nagyon szép az a 610es!
Vagy lehiggadok, vagy gyalog megyek túrázni!
El lehetne adni a papíros vázadat, de szinte semmit nem kapnál érte, egy másik gépre rárakni a rendszámot pedig elég meleg, (hacsak nem Berg) ugyanakkor kint az FC vagy FS vázak is 3-400 Euro körül mocorognak, a papírosak még több..Ráadásul nekem is csak régi van (1996-99), mert az újabb vázzal raktam össze a sajátomat, mert egyszerűen nem lehetett pénzt kérni érte. (a váz FC 550 '03) Huskim SM 610 lenne 420-450 körül patika, de azt vagy le kéne papírozni, vagy Berg rendszám, felíratok eltüntetve stb. (számok?) Erre gondolni sem merek.
pofás kis munka

bár nekem nem kell dob, mert nem kell további lóerő van elég! úgyis egyszerre csak max 50-el megy lovagolni a többi tízen akárhány addig pihen! mindig cserélgetem a lovakat így nem fáradnak el annyira! bár hozzá teszem mind igazi Paint Horse vagy ha jobban tetszik Mustang!
Helyesen: ami képen van rozsdamentes, de titán lenne az igazi.
ide akartam a nyálcsorgatós buksit
Kétlem, hogy van. Viszont most lehet venni EP -t (régi FP) csoportos kedvezménnyel 400 fontért a 450 helyett. Rozsdae a titán lenne az igazi

Amúgy szépen meghajlítgatta Mr. EP
500
A héten felpörgök a fejjel.
Én is a hirdetéseket böngészve találtam rá csak úgy megörültem hogy bergre is van!
Azt mondjuk nem tudom hogy full rendszer-e vagy sem!
Csakis full rendszer jöhet szóba! Ez meg csak dob ráadásul a raptor nem is tetszik. De azér kösz a reakciót
Ehhez mit szólsz! Egy ilyen nem lenne jó?