Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

400 €
Én a 100$-t is sokallottam kissé a fekete tankomért...az átlátszót meg ingyen kaptam, csak a postköltséget kellett kifizetni
az még egy viszonylag elfogadható ár, nem mondom hogy olcsó, de 140hez képest?
hát ja, én is csak röhögni tudtam rajta... olaszoktól 400 ojróért lehet rendelni 6,2 literes alu tankot is...
én erre a gyári tankra is azt hittem hogy 400 euro körül van a kinti ára...
KTM-hez "csak" 60e lett volna a fekete...
a kurvapicsába
ez a ktm árképzése mi?!
annyiból itt a forúmon mindekinek lehetne carbon
mármint "le se merem"
nem meg megy ez nekem ma
le merem egyben írni 120e meg egy kicsi (még 20e)...
Na mennyi? Már nagyon ráflesseltem..
ne akarjál kis tankot, megtudtam a bolti árát... ez már frankón a nevetséges kategóriába tartozik...
ezért írtam hogy jó nagy faszság a telj. adó
Ha a frankó után kéne fizetned akkor egyből nem lenne olyan kevés...vagy egy 100-150 LE-s utcai motornál megintcsak kedves gesztus volt
mármint a telj adó
lehet, én még anno Zsé-t kérdeztem, ő mondta hogy így legalább kevesebet kell fizetni...
de jó nagy faszság...
Amúgy a volt kollégám 450-es EXC-ét már 2004-ben is 11kW-ra vizsgáztatták...
2007 v. 2008 óta van telj.adó. Előtte fizettem 2400-at a 625-ösre, onnantól meg 9900-at
én erre csak abból következtetek hogy egyik havernak 2004-es bergje van harmincakárhány kW-os forgalmival, másiknak meg a 2006-os van 6 kW-al, valahogy olyankor hozták be ezt a faszságot
Teljesítmény-adó csak 2 éve van, a KTM-eknek meg legalább 4-5 éve a fojtott teljesítmény szerepel a forgalmiban (enyémnek sajnos pont nem)...
jobb idő lesz átgurulok nagymuterékhoz lemázsálom
a ccm miatt csak A korl.al lehetne vezetni, nem mintha az meglenne...
ahogy tudom a teljesítmény adó miatt papírozták így őket , kemény 1500huf évente... már ha nem lenne ideiglenesen kivonva
5 kW a forgalmiban Kismotorhoz nagyobb jogsi kell

Engem is állított már meg rendőr. Nekem 15 kW van a forgalmiban. Rendőr megkérdezte, hogy ez tényleg 15 kW? Mondom, hogy persze. Hát ott van leírva Azt mondta, hogy Őt csak az érdekli ami a forgalmiban van. Nevetett egyet és továbbengedett.
jó kérdés forgalmiban 123 van, de nekem száraz tömeg 107 rémlik valahonnan... mínusz önindító+aksi, meg titán rendszer, így még 3-5 kilóval keskenyebb talán az enyém
lóerőről meg fogalmam sincs, de én is kiváncsi vagyok rá
akra papír szerint, gyári 650-es 59.2Le, akrával 62.1Le, ez alapján olyan 55-re saccolnám az enyém...
forgalmi szerint meg 5kW...
550es hány paci/kg?
ááá értem... trükkös...
Husky SM510R (501ccm)

Vettem rá egy 530as kitet ( hener+dugó ) 529 vagy 532 ccm. Pontosan nemtom. +15% erő! Ezért Husqvarna SM530R
sm530? azt hogy?