hát ja, én is csak röhögni tudtam rajta... olaszoktól 400 ojróért lehet rendelni 6,2 literes alu tankot is...
én erre a gyári tankra is azt hittem hogy 400 euro körül van a kinti ára...
én erre csak abból következtetek hogy egyik havernak 2004-es bergje van harmincakárhány kW-os forgalmival, másiknak meg a 2006-os van 6 kW-al, valahogy olyankor hozták be ezt a faszságot
a ccm miatt csak A korl.al lehetne vezetni, nem mintha az meglenne...
ahogy tudom a teljesítmény adó miatt papírozták így őket , kemény 1500huf évente... már ha nem lenne ideiglenesen kivonva
Engem is állított már meg rendőr. Nekem 15 kW van a forgalmiban. Rendőr megkérdezte, hogy ez tényleg 15 kW? Mondom, hogy persze. Hát ott van leírva Azt mondta, hogy Őt csak az érdekli ami a forgalmiban van. Nevetett egyet és továbbengedett.
jó kérdés forgalmiban 123 van, de nekem száraz tömeg 107 rémlik valahonnan... mínusz önindító+aksi, meg titán rendszer, így még 3-5 kilóval keskenyebb talán az enyém
lóerőről meg fogalmam sincs, de én is kiváncsi vagyok rá
akra papír szerint, gyári 650-es 59.2Le, akrával 62.1Le, ez alapján olyan 55-re saccolnám az enyém...
forgalmi szerint meg 5kW...
Én a 100$-t is sokallottam kissé a fekete tankomért...az átlátszót meg ingyen kaptam, csak a postköltséget kellett kifizetni