kedves hogy gondoltál rám
a baj az hogy csak műbőrt láttam a képeiken meg leírásban is...
35e lenne egy magas ülés, az enyémet meg 10-15be el tudom adni, így egy 20-asból már meglehetne... nem tudom hogy megéri-e foglalkozni ezzel a fabrikálással, bár már gondoltam rá én is...
Egyébként a kosárlabda kapcsán van tapasztalat. A blekmene-k nagyon tudnak szaglani ha izzadnak vagyis inkább más a szaguk mint nekünk! és baszott jó a genetikájuk!
Nagyon tetszik a nigger berg (Pl:Aszonykádé) és kellene egy olyan is!
Velük csináltattam az EXC kerékagyakat. Szerintem elég jó lett (bár a gyárinál mintha kicsit sérülékenyebb volna), néhány napot kellett csak várni rá és nem is kértek érte sokat.
Vagy kispárna
a baj az hogy csak műbőrt láttam a képeiken meg leírásban is...
35e lenne egy magas ülés, az enyémet meg 10-15be el tudom adni, így egy 20-asból már meglehetne... nem tudom hogy megéri-e foglalkozni ezzel a fabrikálással, bár már gondoltam rá én is...
Véletlenül találtam erre az oldalara és rád gondoltam mert akartad az ülést is variálni!
Motor ülés magasítás alacsonyítás!
pancsira ha megyünk csakis ebben a séróban jöhetsz
Sikerült, vettél valamit?
A kiput megvette Vega.
Én megakadtam a buzi tüszeleppel, pedig már járatbám picit a motort , hogy halljam a hangját!
Aztán meg má csak a hüttő kéne és mehetek is vele 1-et.
Most értem haza! és nem vagyok budos!
Egyébként a kosárlabda kapcsán van tapasztalat. A blekmene-k nagyon tudnak szaglani ha izzadnak vagyis inkább más a szaguk mint nekünk! és baszott jó a genetikájuk!
Nagyon tetszik a nigger berg (Pl:Aszonykádé) és kellene egy olyan is!
30/2hét88hat69