Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy barátomnak is volt ilyen smeets replica vagy mi
A gyári kinézet elég komoly volt!
Akkor apa majd Te tekersz, én meg élvezkedek hátul, csak hogy helyreálljon a rend.
Asszem én még egy jó darabig maradok a kétütemnél...értelmes áron eladni úgyse tudnám
összekötőcső full olyan mint az akra
én csak a tankot szeretném tulajdonképpen és akkor nem kel segédvázat cserélni..

valahogy igy, csak normális üléssel..
Igen.
még nem. De ott sok minden más sem fog passzolni. Pl. légszűrőháznál a műanyagok, váznyúlvány, ülés-tank ......Úgy lehet, hogy komplett nyúlványt cserélst légszűrőházastól, sárvédőstől és hozzá a tank is.
És ebben az árkategóriában gondolom rendszám nélküliek...
amennyit rá tudok szánni, abból 1T-t lehet már csak venni max, biciklit... teker-teker-teker...
terepmotor projekt egyelőre jégre van téve
moto-záshoz lett véve jó pár szarság amit akartam már de még mindig hiányos a készlet
Ülés 10-12, tank 15-20. Plusz még faridom, első sárvédő, fejidom.....
régebbi lc4el csináltál már ilyen öltöztetés? vagyis én gondolkoztam rajta
300-350 alatt sztem nincs.
Az a baj, hogy van még 2 db gép, amit én is át szeretnék öltöztetni, mert egyébként eladhatatlan. Papíros, tehát évjárattal nem szoktam átverni senkit, viszont tetszetősebb, és ha vkinek megtetszik, és hamarabb eladom, már megérte az a pár ezer forint.
Mennyiért lehet ezekből olyat venni amivel érdemes is foglalkozni?
Mi az a nem tul jó ár?
Persze hogy az. Egy FE 350-400 is jó választás lehetne.
Van. De az nem igazán túl jó áron megy, és a régi sem kell.
Azt vágom, csak még saját magam kell meggyőzni, nekem motorozhatóbb a 4ütem.
És nincs véletlen 2000 utánnihoz tankod meg ülésed?
beszámittatnám ezét meg fizetnék rá valamennyit
Amennyit rá tud szánni, abból jobb állapotú 2 T-t lehet venni, mint 4-t.
Én legszívesebben 250 4ütemet vennék terepre, de ő meg inkább a 2ütem fele hajlik.
Gyárilag 4. A dekni sztem már cserélve lett. Az a motor egy 1999-es FC 600 Smets Replica. Szelepszakadás miatt lett henger-dugó-főtengely cserélve benne vmikor 2008-ban. Akkor lett 501-s.
Láttam, de én vmikor Kistelekre adtam el. Onnan került át sztem. Bár lesz vele munka, de nem reménytelen.