Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mér csak 4 sebességes?

A deknin 6 gang van idefirkantva!
A tervet már csak teljesíteni kell....
Az enyém ,előző gazdája Versendi csávó volt!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husab
erg_fc501_csere-3481595
Jah, Vogue - nak kellene venni valami cross mocit, amit én is letudok nyúlni amikor kedvem tartja.
Beszarsz olyan jó hangja van, és úgy is megy. Az a kipu a régi Bergek legjobban sikerült rendszere.
Egyenlőre senkit nem tudok aki endurosat keresne. Meg bírnék vele barátkozni, de most boltolok majd egy öntöttet, és az is tarcsiba lesz.
Ja majd meghallgatom remélem , akitől én vettem az is azt mondta állat a hangja, csak ez a hosszukás dob érdekesen néz ki!
De ha télleg állat a hangja akkor marad!
Nincs mit. Kéne egy pitbájk vagy vmi. Nekem is.....
villahídamat nem tudod elpasszolni valahova?
Értem, azért köszi!
Az a baj, hogy kemény a futómű, és a hidegben ledermed az olaj, a gumialkatrészek pedig megkeményednek, a nagy nyomás miatt pedig elkezdenek folyni a telók. Én így jártam most.
ok. Holnap én is megyek Bergbótba. Összeáll a szörny mellé a másik is.... 6 használható kerekem lesz ezentúl a mostani 4 helyett.
F@sza, akkor tényleg semmi esély tavaszig.
meg persze, köszi
holnap felcsörgetlek, hátha tudol segíteni alkatrész ügyben, de majd telón
Felejtsd el. Tönkremennek a telóid. Egyébként előre ok, hátra az 5 collos felnire 140-es crossgumit fel lehet erőszakolni, de a gumis ki fog akadni a gumi peremével együtt....
Valaki rakott már supermoto kerékre terep gumit?
Megkaptad a lét?
Amióta elvitték mondjuk már 2 gazdát cserélt, és végig homokban ment.... Túl nagy baja nem lehet, alkatrész meg van, és egyáltalán nem horror. Azt hittem mentél is vele. Mocskos jól szól a SPES rendszerrel.
Hihi, én meg a jóidőt keresem, mert már kezd kijönni rajtam a téli depi.
én meg tetves kis tankot keresek, vagy 7,5 literes sárgát, ami 08'-as eu endurokon volt vagy 6 lityós alu tankot, de sehol nem találni
husaberg fórum (google: husaberg fórum, első találat)
technika-tuning rovatba be van linkelve 1 kép 2006fsc650 GYÁRI tuning (628ról 644re) A Kornélé a motor;)
nekem mutasson valaki már egy elado Fs650 2005ös motort!
Szasz Palcsi!

Az olaj lehuzó gyürünél nagy a hézag , én már darabokban kaptam azt mondták nagyon füstölt azért szedték darabokra!
A futómű az télleg gatya , de magállt a blokk amit a tesódtól vettem tavaly a CR-be ,úgy hogy még tőle is kel alkatrész !
De téged mér amúgy is hívni akartalak.
Voltam nálatok , láttam a készleted anno azért is vettem nyugott szívvel ilyen motort!
Előre is köszi a segítséget!

Üdv Mythycs