Ja majd meghallgatom remélem , akitől én vettem az is azt mondta állat a hangja, csak ez a hosszukás dob érdekesen néz ki!
De ha télleg állat a hangja akkor marad!
Az a baj, hogy kemény a futómű, és a hidegben ledermed az olaj, a gumialkatrészek pedig megkeményednek, a nagy nyomás miatt pedig elkezdenek folyni a telók. Én így jártam most.
Felejtsd el. Tönkremennek a telóid. Egyébként előre ok, hátra az 5 collos felnire 140-es crossgumit fel lehet erőszakolni, de a gumis ki fog akadni a gumi peremével együtt....
Amióta elvitték mondjuk már 2 gazdát cserélt, és végig homokban ment.... Túl nagy baja nem lehet, alkatrész meg van, és egyáltalán nem horror. Azt hittem mentél is vele. Mocskos jól szól a SPES rendszerrel.
husaberg fórum (google: husaberg fórum, első találat)
technika-tuning rovatba be van linkelve 1 kép 2006fsc650 GYÁRI tuning (628ról 644re) A Kornélé a motor;)
Az olaj lehuzó gyürünél nagy a hézag , én már darabokban kaptam azt mondták nagyon füstölt azért szedték darabokra!
A futómű az télleg gatya , de magállt a blokk amit a tesódtól vettem tavaly a CR-be ,úgy hogy még tőle is kel alkatrész !
De téged mér amúgy is hívni akartalak.
Voltam nálatok , láttam a készleted anno azért is vettem nyugott szívvel ilyen motort!
Előre is köszi a segítséget!
A deknin 6 gang van idefirkantva!