Hát ha sokáig mentél vele úgy, hogy víz volt az olajban, az nem tett a csapágyaknak jót. Az meg főleg rossz jel, hogy szép lassan csökkent a fordulat és meg is állt. Ha nincs szerencséd, akkor főtengelycsapágy, hajtókar csapágy, vezérműtengely csapágyak is megadták magukat. Szerintem ha rendesen bemelegítetted a gépet és utána hajtottad csak meg, akkor nem szabadott volna ennek megtörténnie, biztos a szerelő rakta össze szarul.
Sajnálom a géped és remélem garanciába megcsinálja neked.
Hali!
Már aznap vissza is vittem a szerelőnek, most várom a választ , talán holnap megnézi! Hát ebbe sajna nem pára van mert a hűtömbe vizet nem láttam, indulás előtt néztem akkor jó volt! A kipufogó csonknál meg szivárgott az olaj! Szerintem annyi h.víz belefolyt a blokkba hogy megtelt ? és ezért nem indult? passz! Kiváncsi lennék palcsee véleményére is, ha nem lép fel mostanába majd , hátha segít!
Kössz a számát!
Ha belement a viz a olajba akkor is indulni kellene neki! viz pupánál a nyilást tüvel vagy valami dróttal pucold ki igy össze rakott állapotba hátha sártol vagy más szenyezödés van benne! nekem volt egy japcsi márkályú motorom nem fütött garázsba volt és a pára valahogy le csapodott a olajba és nekem habzott enyhén fehér volt! le engettem a vizet meg a olajat is ki cseréltem mind két cuccot és jó lett ! probáld ki max 1l olajad bánnya!.
Sziasztok! Véleményetekre lennék kíváncsi!
Motorom 2005 fc 450 átesett egy nagyobb felújításon!
100 üó. garanciát kaptam rá, 2 óra lightos motorozás után álló helyzetbe kuplung behúzása után szép lassan megállt ( mint ha alacsony volna az alapjárat) Rúgtam, gázfröcss, szivató, melegindító, fék kuplung minden ami van, nem indult! Aztán ránéztem az olajszintell. ablakra és fehér trutymót láttam, sajna összefolyott a hűtővíz az olajjal! MI LEHET A BAJ? HA nem hengerfej, talán vízpumpa szim., de akkor nem folyna ki a víz a vízpumpa alatti nyíláson? Kiváncsi lennék a véleményetekre!
Előre is köszönöm!
Ennek a csávónak van fent a youtube-on, fs570-es videói....
Fasza bent áll a szobába a berg ezek meg mennek szánkózni!
Svédül biztos nem tudnék megtanulni...! Micsoda blabla nyelv!
Nekem van kék lámpás fejidom lámpa nélkül, nem tudom milyen állapotú, mert amikor megvettem a motort rögtön levettem róla, nemigen nézegettem...
Ha érdekel csörgess meg, lemegyek a garázsba lefotózom azt megbeszéljülk mit ér meg neked
Tel70-4565978
elvileg megvan asszony emil fiókjába, ööö oké, de nem nagyon foglalkozok ezzel, csak a saját 6 dugósomat cseréltem le radiális 4-esre azért volt eladó...
Meleg volt a blokk mikor elindultam!
Mocizás közben mehetett valami szét talán ma kiderül !
Sajnálom a géped és remélem garanciába megcsinálja neked.
Már aznap vissza is vittem a szerelőnek, most várom a választ , talán holnap megnézi! Hát ebbe sajna nem pára van mert a hűtömbe vizet nem láttam, indulás előtt néztem akkor jó volt! A kipufogó csonknál meg szivárgott az olaj! Szerintem annyi h.víz belefolyt a blokkba hogy megtelt ? és ezért nem indult? passz! Kiváncsi lennék palcsee véleményére is, ha nem lép fel mostanába majd , hátha segít!
Kössz a számát!
Bencsik Pál
06703630423
csak kiváncsi voltam kit kell kerülni
vidd el Palcseehoz legalább össze lesz rakva rendesen
Amúgy valami vélemény?
Motorom 2005 fc 450 átesett egy nagyobb felújításon!
100 üó. garanciát kaptam rá, 2 óra lightos motorozás után álló helyzetbe kuplung behúzása után szép lassan megállt ( mint ha alacsony volna az alapjárat) Rúgtam, gázfröcss, szivató, melegindító, fék kuplung minden ami van, nem indult! Aztán ránéztem az olajszintell. ablakra és fehér trutymót láttam, sajna összefolyott a hűtővíz az olajjal! MI LEHET A BAJ? HA nem hengerfej, talán vízpumpa szim., de akkor nem folyna ki a víz a vízpumpa alatti nyíláson? Kiváncsi lennék a véleményetekre!
Előre is köszönöm!
A képen látható Berges ruha 90ért eladó 52-es!
Ha nyerek a lotton akkor ilyet veszek a utcára ami most van az meg lesz a pályagép!
Fasza bent áll a szobába a berg ezek meg mennek szánkózni!
Svédül biztos nem tudnék megtanulni...! Micsoda blabla nyelv!
csinálj egy képet hogy milyen is remélem az erősebb kék színű mert csak az érdekel! várom a képet azt egyeztetünk!
üdv
Nekem van kék lámpás fejidom lámpa nélkül, nem tudom milyen állapotú, mert amikor megvettem a motort rögtön levettem róla, nemigen nézegettem...
Ha érdekel csörgess meg, lemegyek a garázsba lefotózom azt megbeszéljülk mit ér meg neked
Tel70-4565978