Mármint a blokkra értem. A hátsó lengővilla csapágyazás az szorul, kokesz a gázbowden meg a dekompresszoré is. Meg kicsit agyonpörgi magát a 4-es váltóval.
Ma vettem 1 BERG-et, HUSBERG 501 FC 1999-s.
Ha bárkinek van alkatrésze hozzá , irja meg nekem megdumáljuk.
Most kezdem a szétszedés , átnézést hogy mitkell javitani rajta az idei szezonra.
igen-igen enduro Fe550e, lámpa, kapcsoló kütyük, infó kijelző kutyafasza minden rajta, gyári dob, csak ki lett herélve kokkra, perforált cső végig azt csoki
höhö ilyet szól 850nél olcsóbban nem adja oda, de még meglátja... ha érdekel hívd fel, szerintem 750nél lejjebb nem fog menni... de én nem mondtam semmit sermmiről
de eladja, csak nincs fennt neten... betolta itt vecsésen egy robogó szervízbe bizományba hogy majd azok eladják...
rákérdezek nála mennyiért adná, Neked mit érne meg kb?
2004-es forgalmis, 140-150 óra van benne kb (ezt Zsé állapotfelméréséből számultok), merthogy vételnél volt először vez.lánc cserélve azóta kb. 10 órát ment... kár volt megvennie...
a gumi ótvar rajta, egy fúvókázás kell neki a nyitott dobhoz, meg ki van kopva a szivató (nem marad kihúzva) kb ennyi, motorikusan patent
vagy itt a száma:
Sárosi Tamás
06203544529
de azért megkérdem én is
Ma vettem 1 BERG-et, HUSBERG 501 FC 1999-s.
Ha bárkinek van alkatrésze hozzá , irja meg nekem megdumáljuk.
Most kezdem a szétszedés , átnézést hogy mitkell javitani rajta az idei szezonra.
Msn: MYTH600XL@hotmail.com
Mail: mythycs@citromail.hu
Nekem tetszik az új forma!
Annyira durván forog...mintha nem is egyhengeres lenne hanem legalább 2...
A hang meg tökkkéletes!
Pedig tetszett a CR
Először is mindenkinek boldog új évet!
Ferus sikerült eladni a CR-t?
rákérdezek nála mennyiért adná, Neked mit érne meg kb?
2004-es forgalmis, 140-150 óra van benne kb (ezt Zsé állapotfelméréséből számultok), merthogy vételnél volt először vez.lánc cserélve azóta kb. 10 órát ment... kár volt megvennie...
a gumi ótvar rajta, egy fúvókázás kell neki a nyitott dobhoz, meg ki van kopva a szivató (nem marad kihúzva) kb ennyi, motorikusan patent
vagy itt a száma:
Sárosi Tamás
06203544529
de azért megkérdem én is