Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A futóművet és a fékeket rakd rendbe. Ha megakadsz nyugodtan hívhatsz: 70/363-0423
Mármint a blokkra értem. A hátsó lengővilla csapágyazás az szorul, kokesz a gázbowden meg a dekompresszoré is. Meg kicsit agyonpörgi magát a 4-es váltóval.
Ne szedd szét. 1 hónapja raktam össze. Ha vmi nagy baromságot nem csináltak vele akkor zsír az egész. Bármit kérdezhetsz, mindent tudok róla.
Sziasztok!

Ma vettem 1 BERG-et, HUSBERG 501 FC 1999-s.
Ha bárkinek van alkatrésze hozzá , irja meg nekem megdumáljuk.
Most kezdem a szétszedés , átnézést hogy mitkell javitani rajta az idei szezonra.

Msn: MYTH600XL@hotmail.com
Mail: mythycs@citromail.hu
Lehet ez a titka az új bergnek titokba két hengeres!
Nekem tetszik az új forma!
Közel voltam hozzá mikor meghallottam
Annyira durván forog...mintha nem is egyhengeres lenne hanem legalább 2...
Beszarsz ez nagyon tetszik! Bár én gyalog se tudnék itt végigmenni!
A hang meg tökkkéletes!
Ja...csak mondjuk ilyen hangot itthon is csinálhatsz a motorodra (míg hátba nem lő érte valaki), a környékhez viszont a közeli Kanadába kell költözni
De a környék is tetszetős
Mennyire brutálisan paraszt állat hangja van már ennek a gépnek!
igen-igen enduro Fe550e, lámpa, kapcsoló kütyük, infó kijelző kutyafasza minden rajta, gyári dob, csak ki lett herélve kokkra, perforált cső végig azt csoki
megtörtént
ok irjál rám!
e-mailben megírom a címet
msned nincs ott beszélhetünk?!+!
Az alkudozásban én is benne lennék!

Pedig tetszett a CR
igen azota már egy lc4 smet is:Dhivni is akartalak alkudozni de annyira csábit egy 650es szörnyeteg
Sziasztok!

Először is mindenkinek boldog új évet!

Ferus sikerült eladni a CR-t?
dv!értem köszi h megkérdezted!De ez akkor enduro?mien dob van rajta?
höhö ilyet szól 850nél olcsóbban nem adja oda, de még meglátja... ha érdekel hívd fel, szerintem 750nél lejjebb nem fog menni... de én nem mondtam semmit sermmiről
de eladja, csak nincs fennt neten... betolta itt vecsésen egy robogó szervízbe bizományba hogy majd azok eladják...
rákérdezek nála mennyiért adná, Neked mit érne meg kb?
2004-es forgalmis, 140-150 óra van benne kb (ezt Zsé állapotfelméréséből számultok), merthogy vételnél volt először vez.lánc cserélve azóta kb. 10 órát ment... kár volt megvennie...
a gumi ótvar rajta, egy fúvókázás kell neki a nyitott dobhoz, meg ki van kopva a szivató (nem marad kihúzva) kb ennyi, motorikusan patent
vagy itt a száma:
Sárosi Tamás
06203544529
de azért megkérdem én is
Vogue nah haverod nem adja el az 550et?akit mondtál?
üdv!KERESEK FS650 SUERMOTOTOT 2004-2005 évjáraatut!aki tud valahol az szoljon!Amugy BUÉK
Nektek is Boldog uj evet kivanok sok osk motorozast!es terepre is varunk benneteket
Boldog Új Évet Kívánok Bergia!