Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vki tudjon má 1 eladó akrát 650re, úgy kéne
Az elmúlt 2 és fél évről az összes sm berget ismerem van amelyiket csak hirdetésből van amelyiket személyesen is láttam!
1.1-ről indult a fekete aztán 9kiló lett a vége aztán gondolom meg vették?!
A másik a mit mondasz valahol meg van nekem a hirdetés arról annyit hogy egyik ismerősöm akarta mert jól fel volt pakolva cuccokkal kipu fék kuplung meg még egy pár dolog! Aztán addig gondolkodott hogy mire eldöntötte elvitték!
Majd talán 1 év múlva én is benevezek egy Bergre, ha összejön rá a zseton (hitelre nem veszek, az tuti).
Én is emlékszem rá. Marha jól néz ki.
Asszem 1, másfél éve hirdették használtautón kb 900 körül.

Nyáron hirdettek még egy 2006-os kék FS 650 e-t ugyanúgy használtautón keveset futott, kinézetre nagyon egyben volt (legalábbis képen), először kb 1.3 miláról indult, aztán lement egészen 1.15 misiig, aztán eltűnt.
Na az is eléggé megtetszett.
ha te árulnád az én Bergemet te mennyiért hirdetnéd!csak egy összeget mondj amennyiért TE hirdetnéd!
csak érdeklődök.....
Szép!
Az emailem olvastad?
Nem ötlöttél ki valamit?
Na jól van, Jóét mindenkinek !
Hát persze! Hazai pálya!
Ha nem akadtunk volna össze, akkor csaak..... akkor találkoztunk volna amikor mentem volna generáloztatni hozzád!
Azt kéne megmutatni, hogy ennek milyen hangjai voltak blokk felől meg milyen az enyémnek! Oktató videó lehetne nem csak vájt fűlűeknek!
Ki volt hegyezve rendesen! Menni nem mentem vele, de láttam menni! Amikor megnéztem meghallgattam húúúú csőrmpölt zúgott!
Nem tudom mi lett vele és hova került...!
Nézem nézem jól néz ki!
Ez a motor nem tudom hová került, kinél van most. Rendszámos FS 650 Force volt.
Akkor még nem. Ez volt az első Bergem. Full széria volt. Cross kerekekkel 175 km/h. Az SM kerék egy HM CRF-é volt, a kép erejéért került bele. (de ez mondjuk nem úgy látszik) Nem is kéne már , ugye?
azt kell mondjam : SZÉP!
Albi! Emlékszel erre? 3 hétig volt meg. A színe miatt vitték el ezt is. (meg persze bő 2 kilóval piaci ár alatt adtam)
Akkor van elképzelésem,h mennyire vaddisznó lehetett, bár tiéd biztos meg volt spékelve ezzel azzal.
FC 600 6-os váltóval.
501-es volt?
enyém igen
Nekem is tetszett. Kár hogy akkor még fényképezőre nem futotta. Élőben kicsit komolyabb volt.
Elég durcán néz ki. Nekem meg ez volt
Lehet hogy elfogult vagyok nekem nagyon tetszik!
ha ez a te számod akkor ezt megadom havernak aki szintén feketíteni akarja a gépet! 30ér tud ülést+tankot de ha te jobb árat tudsz szerintem megegyezhettek...
MYTH600XL,

Tank ügyben: 30/4656921
nincs , de nem is sürgős!3 ezret megért a sárvédő,a sárgát is meghegesztettem!bírja! valóban nem mutat jól a kék sárvédő a sárga fejidommal...ez van....
Nekem 2006-ban még csak ez jutott.