Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én voltam de már elkelt
fiuk lányok valaki nemrégiben hirdetett husaberg sm 6 dugós alsó féket köszi
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Békés Karácsonyt Mindenkinek!
Mivel karácsony van ezért a megjárattam a berget!(nem tudom mi köze van hozzá)
Had ünnepeljen a motor meg persze én is! Inkább én!
Szép motor a berg imádom!
fél órája beszéltem Attilával Pali tesójával és nincs nekik csak sárvédő azt meg már vettem... majd beesik valami
Palcseenak is szokott lenni, de már nememlékszem ,h mennyibe méri.
Akkor jó keresést...
csak kék érdekel ami a 2007es Bergeken van lámpa nekem nem szükséges de ha 5be adod együtt akkor kell január első hetében!
Nekem van lámpás fejidomom, ha érdekel valakit...egy makulátlan, foltmentes foncsorú lámpával...
Hali.
Kínálnak 1 2004-2005 FC 450-et. vételre.
Mi a vélemény róla.
üdv.
Kellemes Karácsonyt.
promoto fórumon kérdezd meg hátha van valakinek, de a gyári új se drága azt hiszem 7-8 ezer
francba! ha esetleg tudnál mégis valahonnan ismerős körből aki szintén SM-el és nem kell neki akkor írhatsz mert nem igen látok hirdetve sehol....
üdv mindenkinek és Kellemes Karácsonyt!
eladtuk már mind2 lámpás fejidomot...
minden 5pénz ami kellene, de nekem jó lenne a használt is de ne agyon használt legyen! am meg pont rád gondoltam mert neked van újabb Berged és nagyon benne vagy a supermoto projectben és hátha nem kell neked a lámpamaszkod(csak a műanyag) na azért adok 5pénzt inkább mint egy tábláért....(neked úgy is van táblád is)

450 vs 550
universalban van 4 vagy 5 pezó
jaja köszi, nekem is tetszik , kíváncsi vagyok mennyit dob majd "agyban" hogy tudom hogy fog a gumi
ezzel leptem meg magam karácsonyra
Sziasztok Bergesek!

Nem kell valakinek 2db sárga tankidom kék matricával 2002-2007-ig Berg-re?
Áruk 10000.-/ pár.
vagy cserélném SM fékcuccra értékegyeztetéssel....
Képet ha hazamegyek csinálok róluk.
704565978telsz.
Na vártam hogy belinkeld!
Igen ezt kerestem! 1:40-nél teszi meg azt amit nem lehetne!

Na most ennek a gyereknek aki a videón van, ha le tudná nyomni a berúgom akkor úgy törné el a karját hogy halálosan megsérülne!
ha valakinek van Bergre való rajttábla kék v sárga az jelezze! vagy ha lámpa(csak a műanyag)de az csak a (újabb)kék színben érdekel elérhető áron persze! karácsonyi akcióst
akkor indítom csak jobb lábbal(mellette állva) amikor elsőnek indítom mert utána hagyom járni a motort és egyszerűbb így mint még leszállni róla!viszont azután mindig ballal rúgom, egyáltalán nem vészes! igaz 450-s de keménykedik ez is
Azt elhiszem mert jó a "melegítőd" persze hogy nem fázik a lábad!
Grat a piroskához!
amúgymeg egyre jobban tetszenek ezek a huskik, a berg kokkra elkurvult a ktmnél...
csak azzal az egy vonalas idomzattal csinálnának valamit...