ááá ne is mond nekem is kéne vagy 6 motor...
pálya sm, triál, enduro, cross, valami utcai funbike, meg egy túrázós lomha szar
ajjajjj bilibe lóg a kezem...
ah so was... akkor már értem... vagy nem... de mind1
amúgy eléggé lefogytak a gépek használtautoról, 1-2 hónapja még 40 akárhány hirdetés volt most meg fele
Nekem már fent van a hirdetés két hónapja!
Nem mindenáron! Szeretnék egy utcai sm-et meg egy nem papíros berget pályára! Nem kell komoly sárkányokra gondolni,... ennyi!
Meg remélem lesz munkám is mert a 4 hónap táppénz után most töltetik velem a tavalyi szabadságom!
Baszottul hiányzik a túrázás! Balatonra lecsorogni az őrségbe tekeregni, meg Ausztriába a közelben van egy csomó fasz szerpentines jó út!
Persze ha Pali bele tudna tuszkolni egy lc4 nem üzemórás blokkot a berg vázba meg lenne a túra gép!
A hat-ötven köré meg építeni egy pálya sm-et!
oké,de akkor az a lényeg hogy jó az alakja a kormányodhoz.. szerintem is elég,de majd látod. viszont ha rám hallgatsz, ne vegyél addig magas ülést ameddig nem próbálod ki pályán
na csáááá
megjött a ravasz
a csavarok kicsit hosszúak, de majd leharapom a végit
azt hittem olyan amit az egész kormány felfogó alá lehet berakni, de végülis mind1
így első ránézésre jó lesz, lehet nem is kell több ennél a 2 centinél, csak ha ülést is tudok szerválni... kíváncsi vagyok hogy szerepel majd, bár amennyit fabrikáltam már a gépen most télen, lehet észre se fogom venni...
Kálmánházán még megvan a pálya... csak mi használjuk +2-3 emberke talán még! alakítottunk rajta kicsit meg visszafelé irányban járjuk egy ideje!
múltkor geci jót motoroztunk,meg sokan is voltunk de basztunk vinni kamerát!
mármint a szag...
GD, Te nagy festő-mázóló vagy, nem tudsz itt a nagyfaluba egy céget ahol szemcseszórrnak meg színtereznek is? be kéne niggeresíteni egy központi rugót