Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi van itten csend és hullaszag - akkor ez biztos Albi-nigger-bátyám volt...
mármint a szag...

GD, Te nagy festő-mázóló vagy, nem tudsz itt a nagyfaluba egy céget ahol szemcseszórrnak meg színtereznek is? be kéne niggeresíteni egy központi rugót
ááá ne is mond nekem is kéne vagy 6 motor...
pálya sm, triál, enduro, cross, valami utcai funbike, meg egy túrázós lomha szar
ajjajjj bilibe lóg a kezem...
ah so was... akkor már értem... vagy nem... de mind1
amúgy eléggé lefogytak a gépek használtautoról, 1-2 hónapja még 40 akárhány hirdetés volt most meg fele
Nekem csak fent maradt régebbről a hirdetés. Nem eladó
Áhoj Átlétaecsém!

Nekem már fent van a hirdetés két hónapja!
Nem mindenáron! Szeretnék egy utcai sm-et meg egy nem papíros berget pályára! Nem kell komoly sárkányokra gondolni,... ennyi!
Meg remélem lesz munkám is mert a 4 hónap táppénz után most töltetik velem a tavalyi szabadságom!
Baszottul hiányzik a túrázás! Balatonra lecsorogni az őrségbe tekeregni, meg Ausztriába a közelben van egy csomó fasz szerpentines jó út!
Persze ha Pali bele tudna tuszkolni egy lc4 nem üzemórás blokkot a berg vázba meg lenne a túra gép!
A hat-ötven köré meg építeni egy pálya sm-et!
Vega, Albi mi a csecs? mindenki árulja a gípet?
még semmi, holnap beszélek sógorjelölttel hívja fel a csókát, ha van valami szólok
Na vmi újság?
új, ócó
hát jah...
de durván látszik rajta a por,
Eladó bergre,2000.-
Szögesgumim van,d e odáig még sose jutottam el hogy fel is szereljem...amúgy múlt hétvégén pl. voltunk kicsit motorozni és jópár helyen hó volt még...
ez nagyon jó! ti is szoktatok télen szöges gumival menni a hóban?
srácnak van magasított berg ülése azt mondta kölcsön adja kipróbálni
oké,de akkor az a lényeg hogy jó az alakja a kormányodhoz.. szerintem is elég,de majd látod. viszont ha rám hallgatsz, ne vegyél addig magas ülést ameddig nem próbálod ki pályán
Szasztok!

DELORTO 40-s karbihoz kellene nekem úszó 2db.

Ha lenne valakinek elfekvőbe , értesithetne engem!
Aztán megdumálnánk hogyé adja!
na csáááá
megjött a ravasz
a csavarok kicsit hosszúak, de majd leharapom a végit
azt hittem olyan amit az egész kormány felfogó alá lehet berakni, de végülis mind1
így első ránézésre jó lesz, lehet nem is kell több ennél a 2 centinél, csak ha ülést is tudok szerválni... kíváncsi vagyok hogy szerepel majd, bár amennyit fabrikáltam már a gépen most télen, lehet észre se fogom venni...
Kálmánházán még megvan a pálya... csak mi használjuk +2-3 emberke talán még! alakítottunk rajta kicsit meg visszafelé irányban járjuk egy ideje!
múltkor geci jót motoroztunk,meg sokan is voltunk de basztunk vinni kamerát!
Ja ez a kilátó akkor tudom hol van Egyébként a kálmánházi pálya meg van még? mit tudsz róla lehet még oda menni motorozni?
ja, akkor jó, azt hittem durván magadra vetted...
nem nézem le én se, pusztán elítélem, persze vannak kivételek...
Mondom én
Na mentem kani mert valakinek dolgozni is kell.