husaberg.com oldalon a 2005-ös Owners manual-t töltsd le, ebben benne van ez a fajta info kijelzőnek a leírása, meg állításai
most hogy mondod beugrott, igen ez világítós fajta, narancssárga háttérszíne van, akkor valószínű a maradék 1 csati lesz a 12v a háttérvilágításnak (sorry, de rég volt hogy használtam )
de holnap átmegyek haverhoz és megnézem hogy melyik formájú csatlakozót kell bekötni a világításához
oké...akkor még annyit hogy világit e vagy nem ez a fajta müszerfal sötétbe....?
Meg abban segithetnél hogy mi mit jelent az óra funkciói között....vagy honnan tudnék letötleni kezelési utmutatót...vagy bármi infó segithet...köszi
szóval nem kell neki 12v mert elemről megy
de most jut eszembe holnap megnézem haver gépén hogy van bekötve neki, az övé EU modell hátha van valami rajta ami nekem nem volt...
2007-es az az info kijelző - mintha valahonnan ismerős is lenne , és nem kell neki 12V, ha gurul a motor akkor folyamatosan kapja a jelet és nem kapcsol ki (és méri az üzemórát), ha megállsz azt hiszem még 1 percet marad bekapcsolva
a plusz 2 csati közül az egyik elvileg a nagyujjas kapcsolónak a csatlakozója, a másikat nem tudom, talán valami lámpa visszajelző lehet
Helló!
Olyanba kérek tanácsot hogy:
Nemrég vettem egy husaberg digitális müszerfalat 2005 vagy 2006 osé...keskeny kivitelü-azt szeretném tudni hogy ennek kell-e 12 v ot adni?
3 dupla kábelköteg jön ki az órából az 1.en megy a mágnes szenzor kábelja...a 2. on és a 3. on nem tom mi mehet....
üdv
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy honnan tudnék beszerezni a Husimhoz a Magura kuplungba való olajat, vagy mivel lehet azt helyetesíteni
Köszi a válaszokat
egyelőre nincs reakció, meg azt hiszem olcsóbban is jövök ki a sráccal, szóval oda tudnád adni neki?
holnapra azért rámérek egy furat távolságot de szerintem ugyanaz
majd ha nagy leszek meghálálom, oszt benyelünk egy pár sert valami pályán
pedig de! akarsz! (jelenet: sejtelmesen Jedi hangon közlöm és közbe a kezemmel egy félkőrívet írók le)
jól van na, úgy emlékeztem hogy ilyet is akarsz...!
Baszki nem is cigizek! Nem is iszom csak a puni nevű drogról nem tudok le állni!
A bepiruló kipufogókönyök normális jelenség, aminek a túl dús alapjárati keverék az oka. Bergen mindíg megolvasztja a hűtőburkolatot, ha sokat jár alapjáraton.
Az normál állóhelyben, h cseresznyepiros a könyökcsö, főleg ha titánium, de az acélcső is piroslik elég hamar. Azért a szelephézagra nem árt ránézni vagy két olajcserénként. De Pali majd jön és megmondja a tutit.
kösz...
holnap várom az infókat!
üdv
most hogy mondod beugrott, igen ez világítós fajta, narancssárga háttérszíne van, akkor valószínű a maradék 1 csati lesz a 12v a háttérvilágításnak (sorry, de rég volt hogy használtam )
de holnap átmegyek haverhoz és megnézem hogy melyik formájú csatlakozót kell bekötni a világításához
Meg abban segithetnél hogy mi mit jelent az óra funkciói között....vagy honnan tudnék letötleni kezelési utmutatót...vagy bármi infó segithet...köszi
de most jut eszembe holnap megnézem haver gépén hogy van bekötve neki, az övé EU modell hátha van valami rajta ami nekem nem volt...
a plusz 2 csati közül az egyik elvileg a nagyujjas kapcsolónak a csatlakozója, a másikat nem tudom, talán valami lámpa visszajelző lehet
Olyanba kérek tanácsot hogy:
Nemrég vettem egy husaberg digitális müszerfalat 2005 vagy 2006 osé...keskeny kivitelü-azt szeretném tudni hogy ennek kell-e 12 v ot adni?
3 dupla kábelköteg jön ki az órából az 1.en megy a mágnes szenzor kábelja...a 2. on és a 3. on nem tom mi mehet....
üdv
Azt szeretném megtudni hogy honnan tudnék beszerezni a Husimhoz a Magura kuplungba való olajat, vagy mivel lehet azt helyetesíteni
Köszi a válaszokat
Kerestél fekete tankot
holnapra azért rámérek egy furat távolságot de szerintem ugyanaz
majd ha nagy leszek meghálálom, oszt benyelünk egy pár sert valami pályán
jól van na, úgy emlékeztem hogy ilyet is akarsz...!
Baszki nem is cigizek! Nem is iszom csak a puni nevű drogról nem tudok le állni!
Albi, nem megmondtam már hogy ne szívj el minden szart...