Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt elhiszem..
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Az akrát honnan szerváltad?
A gokartozás nagyon buli volt! De motorral fel nem mennék semmi pénzért arra a pályára.
Nagyon tetszik! Gratula!

Én is így gondolom, hogy a bergnek sárga az eleje kék a hátulja! Frankó a dízájn!

Ezek a telóid újak és a villabefogód milyen?
nagyon csini lesz a gép
így jár az aki megvesz egy endurót, hogy azzal fog terepezni meg supermotozni, és mire megvan a supermotós cuccok nagy rásze rájön hogy ez a kombó-moto nem valami frankó, így eladogatja a dolgokat amik nem kellenek pályázáshoz
a futómű meg már el van adva, de igen ezzel sm-eztem idén nyár felétől
viszont itt az eladogatás eredménye (majdnem készen) :
Ha alus lenne venném!

Milyen állapotba vannak azok a telók? Szimmeringek milyen állapotúak? Ezeket voltak apá-é?
Van róla fotó?
Nektek előrébb van a blokk azért stimmel, nekem kicsit hátrébb és beleér a vázba és nem lehet összetolni, 5mm híja van kb.

Vogue kérdezi, hogy hogyan lehet csak az egyik leömlő rövidebb?

Albi, az sm szett 2003-as motorból van, a kézvédő meg nem alus.
gondoltuk, ha darabokba próbáljuk eladni a motorokat, akkor többet kapunk értük
vagyis vevő egy cnc mart villahídra?
Áhoj!

Baszki öcsém olyan vagy már mint egy alkatrész árus! Hány motort szedtetek szét-össze-vissza..... már lassan egy másikat össze lehet rakni a cuccokból!
A kézvédő alubetétes?
Amit Foxi árul az milyen sm teloszett pontosan?
Hát a hosszabbik leömlő rövid,de beletoldással megoldható, úgyhogy végül is jó.Megveszem
na mi a helyzet Vega? tűkön ülünk..
van egy eladó info kijelzőm, már a vékony kivitel, vezetékkel, tartóval, 54 óra és 2300 km van benne, ha érdekel valakit
Sziasztok!
Mikor nyilik b.pesten a bergbolt? És hol?
Előre is köszönöm!
a nyomást én is akörül használtam, gumi az michelin pilot. szezon kezdéskor akarom az első futóművet kicsit megmahináltatni ,már amit ki lehet belőle hozni.
ha ráz/elpattog az eleje az nagyon sok mindentől lehet, gumi nyomás, de lehet a gumid szar szimplán vagy állítólag megvágástól is lehet, futómű akár a hátsó is, de lehet a pálya fos... ezeregy oka lehet, de szerintem az enduro futóművet ha van egy kis érzéked hozzá picsfüst idő alatt "ki lehet motorozni"
nyomás nekünk 1.5 bar elöl, 1.6 hátul hidegen ami bejött
paraszti ésszel belegondolva szerintem a 2 nem teljesen ugyanaz, de utánajárok
igen
nyomással próbáltál játszani? lejjebvenni..?
ha tudnám orvosolnám
az gumi probléma nem?