Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
No ha már itt is mindenki elad meg supermotot épít én is beszállnék a biznicbe, hiszen vannak itt Husa-kompatibilis cuccok:
- 48-as WP supermoto teleszkópok 2004-es 660 SMC-ből nagyon keveset használt, szinte új állapotban 80eft-ért
- ehhez a fenti villához gyári befogók 22eft-ért
- arany Brembo 4 dugós fékrendszer (gyári KTM Duke) fém fékcsővel és 16-os felső főfékhengerrel, betétekkel kompletten 45eft-ért.
- KTM gyári 320mm-es Supermoto féktárcsa 18eft-ért
- KTM mart villahíd
- Pirelli Scorpion Sync 160/60-17-es gumi újszerű állapotban, 2006-os gyártású 12eft-ért
- 16mm-es Brembo főfékhenger 18eft-ért (4 dugós nyereghez kell!)
Jaja, mi is azért döntöttünk úgy, hogy ami itt áll egy ideje azt eladjuk.
Enyém nem lesz annyira meztelen,csak jó lenne,ha folyna vissza is valami zseton
csak nem megfertőztünk?
Van Bergre 1-2 kacatom
megyek én is!
Adj neki!

csak a berg
jól elkúrták azt a tetoválást...
de viccet félre téve jobbulást
és tényleg megyünk, pá
no Albi érzékeny búcsút kell vennünk, teljesíteni kell még kötelességem, ugyanis a sör hidegen, az asszony verve jó!
és ma még nem kapott
nem sokára megyek megünnepelni hogy a karomnak teljes a mozgás spektruma! 3 hónap után újra! szerintem egy pohár akármi kivégez!

1 kép ez van
2 kép házi Hévíz de működik
pedig a piros pöttyös az igazi...
nők...
Pali fe-nek akarta, de mivel engem sm-ként érdekelt és véletlenül volt neki sm szettje azzal rakta össze!
A Husaberg-es a forgalmim van kormányzáram fém plaketten fe 650..
A mérettel nincs gond, csak a szín nem stimmel, de ez még nem váló ok. Majd kompenzálja a Berg.
csak figyeld meg annyira jó lesz, de annyira, hogy ilyet kell venni a kölöknek....

És csináljatok egy közös számlát meg stb... meg közös nicket, mert azt se tudom melyikőtöknek írjak..

Atléta ecsém te meg kend be magad mert pöcsöt hosszabbítani nehezebb!

Bocs az Offért
Te csak azt hiszed, még két és fél évad vissza van!
nézek*
Tied gyári fs vagy enduróból van? csak mert az fs-nek a lábait jóval olsóbb megcsináltatni, csak nálam kissebb komplikációk léptek fel - na nem nézel több grace klinikát...

csak mert tudom mi a jó
ne is mond nekem is mindig utalgat hogy szoliznom kéne meg ilyen barnító krémet vesz - minden hátsó szándék nélkül - ajándékba....
eszt keeee csinááánie?
srác felrakta 350 font buy it now-ra én meg pont akkor nézegettem oszt rácsptam egyből
jól van na!

csináld meg a niggerBerget Foxi is azon lovagol, nem csoda ha bezsong a fektétől!
8bocsesz ezt nem hagyhattam ki )

A telódolog nagyon nagy okosság azt lehet nekem is meg kell csináltatni ha marad a berg...!
121 pezeta volt postaköltséggel együtt
kicsit le van ütve a dob hátulja meg a központinál lévő felfogató fül van meggyötörve kicsit de ez legalább takarva van
ami nem tetszet amikor megjött hogy a leömlők nem titánból vannak... az aukción full titan rendszerként volt hirdetve...
Ájjjjjjjjjjjjjj!
Ilyenre fáj a fogam, de nagyon! Mennyiért sikerült?
EEEEEEEEEEEEEEEEbay
még ősszel
köcce
el kell hogy keserítelek de élőben sokkal hülyébben néz ki ezzel a kék hátsóval (képeken még nekem is tetszik, de amúgy elég kula... :D), szóval a hátulja fekete lesz és a tank idomot meg megcsináltatom ugyanilyenre csak a kék helyett fekete lesz benne, úgy lesz a frankó , amúgy ez a gyári matrica szett rajta
a telóm az a gyári endurós, csak Havasi Zoli "bácsi" által megokosítva-supermotosítva-rövidítve-súlyra állítva-meg a fene tudja mit csinált vele pontosan
villahíd Beb-éktől van 14 mm-es mart ktm, erre kiváncsi leszek hogy muzsikál lehet eladósorba kerül ha nem válik be...