Sziasztok!
No ha már itt is mindenki elad meg supermotot épít én is beszállnék a biznicbe, hiszen vannak itt Husa-kompatibilis cuccok:
- 48-as WP supermoto teleszkópok 2004-es 660 SMC-ből nagyon keveset használt, szinte új állapotban 80eft-ért
- ehhez a fenti villához gyári befogók 22eft-ért
- arany Brembo 4 dugós fékrendszer (gyári KTM Duke) fém fékcsővel és 16-os felső főfékhengerrel, betétekkel kompletten 45eft-ért.
- KTM gyári 320mm-es Supermoto féktárcsa 18eft-ért
- KTM mart villahíd
- Pirelli Scorpion Sync 160/60-17-es gumi újszerű állapotban, 2006-os gyártású 12eft-ért
- 16mm-es Brembo főfékhenger 18eft-ért (4 dugós nyereghez kell!)
Pali fe-nek akarta, de mivel engem sm-ként érdekelt és véletlenül volt neki sm szettje azzal rakta össze!
A Husaberg-es a forgalmim van kormányzáram fém plaketten fe 650..
Tied gyári fs vagy enduróból van? csak mert az fs-nek a lábait jóval olsóbb megcsináltatni, csak nálam kissebb komplikációk léptek fel - na nem nézel több grace klinikát...
ne is mond nekem is mindig utalgat hogy szoliznom kéne meg ilyen barnító krémet vesz - minden hátsó szándék nélkül - ajándékba....
eszt keeee csinááánie?
121 pezeta volt postaköltséggel együtt
kicsit le van ütve a dob hátulja meg a központinál lévő felfogató fül van meggyötörve kicsit de ez legalább takarva van
ami nem tetszet amikor megjött hogy a leömlők nem titánból vannak... az aukción full titan rendszerként volt hirdetve...
köcce
el kell hogy keserítelek de élőben sokkal hülyébben néz ki ezzel a kék hátsóval (képeken még nekem is tetszik, de amúgy elég kula... :D), szóval a hátulja fekete lesz és a tank idomot meg megcsináltatom ugyanilyenre csak a kék helyett fekete lesz benne, úgy lesz a frankó , amúgy ez a gyári matrica szett rajta
a telóm az a gyári endurós, csak Havasi Zoli "bácsi" által megokosítva-supermotosítva-rövidítve-súlyra állítva-meg a fene tudja mit csinált vele pontosan
villahíd Beb-éktől van 14 mm-es mart ktm, erre kiváncsi leszek hogy muzsikál lehet eladósorba kerül ha nem válik be...
No ha már itt is mindenki elad meg supermotot épít én is beszállnék a biznicbe, hiszen vannak itt Husa-kompatibilis cuccok:
- 48-as WP supermoto teleszkópok 2004-es 660 SMC-ből nagyon keveset használt, szinte új állapotban 80eft-ért
- ehhez a fenti villához gyári befogók 22eft-ért
- arany Brembo 4 dugós fékrendszer (gyári KTM Duke) fém fékcsővel és 16-os felső főfékhengerrel, betétekkel kompletten 45eft-ért.
- KTM gyári 320mm-es Supermoto féktárcsa 18eft-ért
- KTM mart villahíd
- Pirelli Scorpion Sync 160/60-17-es gumi újszerű állapotban, 2006-os gyártású 12eft-ért
- 16mm-es Brembo főfékhenger 18eft-ért (4 dugós nyereghez kell!)