Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áhoj!

Valami ilyesmit akartál?!
Ez jó árban van!
Köszi holnap ezt is kipróbálom,bár ilyenkor leszokott álni
Tegnap még görcsöltem vele..Ahogy Te is írtad egy pár gázrántás,majd dekompresszorral szellőztetés és utánna szívatóval indult.Kíváncsi vagyok hogy lehet-e rendszert csinálni belőle.Ja és ami nem tetszett:eléggé bepirult a kipuf könyök.Normális?Lehet hogy a szelepekre is rá kellene nézni?
Háj!
Ha keihin fcr karbid van, próbáld ki azt, h rántassz neki 3-4 csumagázt, majd szivató nélkül rugod, mikor indul, tartassz rajta egy minimál kis gázt, amivel melegszik, majd egy perc után veszi a lapot.
Sziasztok!
Mondjatok pár tippet,miért indul nehezen a verdám hidegen?
Szívatóval nem is röffen.Utánna szívató nélkül 5-6 rúgás,pöffenés leállás mert ugye hideg és nincs rajta a szívató.Mintha mindig megszívná magát szívatóval...Vagy nemtom Melegen már tök jól indulgatott.
Eladó gyári SM szett 5 colos hátsóval gumistól, 120e
ne anyázz!

jaja muszáj voltam muterhoz irányítani, pont abban az 1 órában nem voltam vecsésen amikor jött, persze hogy így jön ki... de végülis sikerült beirányítani
akkor majd szólj hogy mi van, már akartalak hívni, de akkor nem hívlak ha még nincs is Nálad.
Szeva Vouge!
Ma kapom meg a telókat a fatertól,sztem még az este alálököm megnézni hogy áll, aztán holnap próba ha nem esik...
Amúgy hallom hogy komplett szülői ügyéntézés alatt folyt az üzlet... faterom vette át édesanyádtól...
Lehet egy kicsit még eldiskuráltak arról is kinek melyik pálya tetszik, stb
Ok, csak üzenj és viszem neki, amúgy is benézek néha hozzá spanolni.
köszi
de még közel sincs kész, intézés alatt van pár optikai motyó és azóta már a kitámasztó sincs fennt
jó lesz a gép,de a kitámasztó nem illik így a képbe
ez nagyon durva! küldhet valaki ilyet karácsonyra
oké köszi, azt mondták bármilyen cikkszám jó lehet, megpróbáljuk
ha mégse jönne össze aakor oda tudnád adni ennek a srácnak hogy levegye róla a mintát?
Itt van , de ebből nem derül ki szinte semmi, mert a kérdéses alkatrész nincs is a rajzon.
KTM fest egy pillanata
ott írtam alatta hogy senki nem foglalkozott a dologgal a "nagy" desing készítők közül!
úgyhogy én nem tudom sajna de faszásan néz ki!
ktm-et ilyenből megcsinálni narancs-feketéből szerintem állat lenne
de állat,ilyen fényes matricát hol lehet kapni? arany,ezüst...nem tudja valaki véletlenül?
Ok, egy kisidőt, és megnézem. Vannak papirjai is.
Ami az enyémen karbonból van azt tud mindent hamar csinálni, ami nincs, arról mintát kell vennie.
Fassza!
szeva Zééé!
megtennél egy szívességet nekem? nézd már meg légyszi van-e cikkszám beleütve az akra rendszeredbe, az enyémen nem látok sehol és kéne ahhoz hogy meg tudják rendelni azt a kis carbon hővédőt hozzá... karasnasok nem férnek hozzá a ktm/husaberg cikkszámokhoz mert az akra leiltott róla mindenkit a ktm-et kivéve... a kecsói bolt meg azt mondta ők nem tudnak rendelni... akkor ki tud? agyrém...
vagy ha már a carbonos ismerősödről van szó, nem tudná Ő lekoppintani nekem a Tieden lévőt?
Boldog Mikulást Bergia!
Arra emlékeztem hogy gyárilag ilyen.... csak arra nem hogy full!
Kurva jól néz ki a motorod! Gyönyörű az akra is!
Nekem ezek a színek tetszenek a legjobban!
Nekem 30at mondott , ha kellene egy másik.
Gondoltam rá, h csináltatok még pár dolgot vele.
Am gajan az itteni nikkje, a karbon topikban elő szokott fordulni.
És mennyiért?
Az, ezen jobban látszik.
Valaki már régebben is kérdezte, h ez miért ilyen rövid?
Kinn van a garázsban a doboza, hosszabb nem is férne bele.