Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thx megjött az üzi köszi puszi
höhö egész jó csak ehhez már tényleg kéne az alutank
Idesüss mit találtam! Ha igazi Dark berget akarsz csak ilyen lehet húúááááá meglátunk aztán beszarunk a félelemtől!
okcsi puszcsi
Felhívlak! Ok?
csak a telókat vittem le a sráchoz, de nem 2 fillér, főleg ha neked is enduró telót kéne supermotosítani, bár ha nem kell bele tuning rugó meg minden ilyesmi csak hogy ne puha legyen mint a picsa, úgy lehet olcsóbban megcsinálja, nem tudom, ha érdekelnek részletek privátba folyt köv
Áhoj!

Grat a felfedezéshez!
A teleszkópózásodról kérdeznélek hogy megy az?!
Kiveszed beviszed vagy motorral együtt kell...stb?!
Eladó gyári SM szett 5 colos hátsóval gumistól, nagyobbra váltás (5,5) miatt. A beringer tárcsa nem jár hozzá, helyette majd felugrik a leendő kerekekről 1 másik, a hátsó lánckerék detto.
fix 140
202777712
jaaa hogy Te vagy a HusaPower a másikon... akkor most már összeállt a kép honnan tudtad hogy mart hidat néznék...
nem éppen, már a 2007-től mart van rajtuk de lehet még elötte is...
amúgy ugyanilyen mint amit Duke620 rakott be csak fémszínű, állítható és 2 hely van a korménytartónak nem 3
jah már megtaláltam
A gyári villahíd nem öntött véletlenül?
ennek mi az ára?
Áruba bocsátom a radiális pumpámat:
egy ilyesmi villahídam nekem is van eladó 20-22 mm-es állítható offset, sima fémszínű, gyári cnc mart husaberges, alsó-felső csapággyal
Hali!
Ilyenek:
Jó reggelt!
A villahíd bronz szinu SXS 20mm-es offsettel. A cucc nyilvanvaloan hasznalt (kis dorzsoleses kopasokkal a kuplung cso, rajtszamtabla talalkozasanal es a hatarolo csavaroknal), de tokeletesen funkciokepes es esztetikus. Az also csapagy is jo allapotban van, nem szorul cserere. Az alsó híd 3 csavaros, és a kormánybefogó 3 pozícióban rögzíthető! Az ára 47eft.
A főfékhengerek nem radiálisak, viszont VALÓDI, gyári Brembok!
küldöm mindkettőtöknek, csak meg kéne találnom valami szart amin rajta van
Szeva Vouge!
Nem kaptm meg a számlaszámot... majd küldd már át SMS ben lécc.
Csákóbrékó
írtam freemail-re
Küldjed csak őket
rendben, és mikor vagy otthon?

mert akkorra küldenénk a behajtókat
a 2 főfékhengerről raknál be képet?
mart villahíd milyen? offsett? főfékhengerek radiálisak?