Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Látom ti aztán nem aprózzátok el még novemberben is túráztok Na de majd tavasszal én is csatlakozom.
Csak ha hozod Shercingert is
Tegnap volt egy alföldi motorozás és ott beszéltük, hogy Pécs, Kaposvár környékére lenne jó menni.
Jah azt meg se kérdeztem hogy részt vehetek ?
Hello Atilla
Nah és merre ? kint alvás nem gond
Helló, hallom javul a kezed. Pár héten belül azaz novemberbe lesz még egy túra de ez már csak 2 napos, de ugyanúgy kint alvós.
Lesz mit hegedálni a műhelybe
Hali haza értem gond nélkül
Szia. Nekem van egy bontott XL125-ös gépem.20 8243153
egyébként mivel valószínűleg 1 alátét van a gumi és a csavar közt nem is kell önzárós csak jól meg kell húzni a gumi pont ellen szorit....
ilyen mélységig nem merültem el a témában
de most egy kicsit gondolkozva inkább nem, azt sokkal szarabb betekerni
inkább megszorítom a menetet valamivel
bár előbb haver vegye meg a gumikat......
de nem kell önzárós anya vagy ilyesmi?
meg a co nem mindenhol van......
10es csőkulcs meg csak gyakrabb
nekem csak az nem tetszik hogy minden egyes darabot co val le is kell hegeszteni a hiltis megoldásnál rengeteg idő
én kapupánt csavarokkal terveztem csinálni
haver akar venni ezt a bib mousse belsőt&gumikat aztán akkor megörökölném a crossgumijait
szerintem sokat nem érdemes kihagyni a gumibol mert az csak kiszaitaná saját magát...
nah majd a héten benézek a fabory ba az csavar kis és nagyker náluk minden van ami csavar oszt össze nézem milyen anya szorulna rá...
Csavarkötésesnél nagy alátét+ M6 anyacsavar kb 10mm a csavarból
erővágóval vágtam el hogy legyen éle a csavarnak
De szerintem ez a betonszeges megoldás jobb
nyaaamiiiii hány centit hagytál kilogni a gumibol?
jónak tűnik bár ezt a betonszöget én nem ismerem építő iparból...pontos neve?
Én eddig csak a fakötésű kapupánt csavart próbáltam , gumi kész volt tavaly szeptemberbe csak a motor nem volt üzemképes..
Idén viszont nagyon várom már a havat és a jeges utakat :)
most ezt a fajta megoldást akarjuk kipróbálni Hilti betonszeg
http://www.youtube.com/watch?N...
hát már nem néz ki olyan kurvajól mint anno de nem bántam meg hogy megvettem és hogy Honda bár nagyon szét volt kalapálva mikor megvettem mindjárt teszek fel róla képet anno egy borzalom volt
erre már magam is gondoltam vann tipped mert gumi az már akad a szezonból esö hátsó de szeretném télen is kiprobálni