Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

találtam a neten egy srácot,aki ezekkel foglalkozik aztán cserehenger is kellett volna neki mert ha lett volna cserehengerem akkor csak 35000.a felújított henger meg új dugattyúszett.
merre csináltatod, hogy ilyen olcsó?
vettem zsír új szettet hengerrel 40 000 ft-ért
megoldódott. herger friss fúrással ,zsír új dugattyúval ,kotta új gyűrűkkel 40 000 ft.
rakok fel képet majd ma, de még csak most regisztráltam
Üdv mindenkinek
Ini én Dominator hengert 97 mm dúgóra perselyeztettem kb olyan a hengerem mint egy MTZ hüvely 14 ezer magyar pénz volt
en helyedbe vennek egy hengert megfuratnam es abba bele egy dugo szettet es kesz....tiszta munka igaz nem a legolcsobb de hosszutavon a legjobb szerintem
perselyezni alapméretre?
utána egy ideig nem lenne gond a hengerrel
Hát én tudom az új árakat,de a használtakat is.
Kapatam ajánlatot hengerszettre 25000 ft-ért tegnap este.
Ha veszek egy használt dugattyút 10-ért és arra teszek 13-ért gyűrűket meg még hengerem a holdon,mert az sincs (amit még 15 000 ft-ért hozzá kell perselyeztetnem a duattyúhoz, mert alapméretes) , akkor már maga a posta is deficit nekem.
De attól még lehet,hogy élek a lehetőséggel majd.
Köszönöm az ajánlatot.
ugyan már csak egyszer mentél vele kis bátortalan :D majdnem olyan mint egy fék nélküli tank
1/5 ez jo béna vagyok a matekhoz :D te hogyan ellensúlyoztad hogy ne emelje ki annyira az elejét az xr telo?mert igy kezd már holdjáró kinézete lenni
Gondolom tudod az új árakat! Az 1/5-ére gondoltam. Ha kell priviben keress meg, tudok képeket és méreteket adni!
na jó tépek aludni mert már nem is látok
ott van bekescsaba
csiliárdokba
És mennyibe kerülne ez nekem?
Szerintem nem ártana egy kép meg némi info merre lakik nem?
valahogy remélem meg tudom oldani
azert egy videot dobj fel
hát ha mocist kérded sajnálhatod is
Nagyon rajta vagyok egy xl mert meg fertözöt egy Pestlörinci csibész
Persze nem minden áron
06704217013
Gondold át hogy tudnál oda ugrani érte mert én sajnos nem tudok mozogni!Szerdán tuti egész nap ott leszek csütörtökön meg meglátjuk meddig mert költöztetjük a telephelyünket szóval az nem biztos hogy teljes nap lesz!
köszönöm
szerintem butaság volna
Az a bajom,hogy szerd. meg csüt. elkébzelhető sok lesz a gumizás de ha adsz egy számot rád csörgök és meg dumáljuk mert tényleg kéne