Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm már szétakartam szedni
sajnalom is hogy eladtam de kellett a penz az XR-re
reggel fél 7től ott vagyok délután max 4ig
Az nagy kár érte de ez van
Az nagyon zsír már csak az a kérdés,hogy meddig mert este 7-ig melózok tehát elkéne valahogy szaladnom érte
ez tipikus Honda hang
helyzet az hogy mar nem az enyem az XL....meg tavaj eladtam de itt vettem meg egy srac a faluba es amennyit jart vele nem hinnem hogy beszamolna egy motort
pesten hol?na csak mert szerdán és csütörtökön még Budán dolgozom az avar utcában! ha el tudsz jönni érte felviszem szivesen!
Az ár jó csak az a bajom pesti vagyok
4ért a 2db?
Szia
Szerintem semmi extra max amire gondolni tudok szerintem a vez lánc feszitő de az se gáz
igen ilyesmi,de eddig nem hallottam
Szeva
Láttam a videót az volna a kérdés mtx-emet nem számolnád be?
Ha igen mennyibe?
nálam is csinálja néha de már nem foglalkozok vele ami kell új benne a többit meg a korának betudom .) de a másik xl blokkot kicsit másképp akarom majd összerakni szeret botoltam már egy domi hengerfejet hozzá a többit majd ha aktuális lesz de minimum egy jó kis mikuni kéne reá:) csak úgy kamuból kíváncsi vagyok a különbségre
ja enyem volt....itt ott hidegen becsorgott de itt pont nem....arulja a tulaja megint 550 euroert sokat nem ment utanam vele
hát majd holnap összhangba hozom a hátsóval és akkor jo lesz
korrekt xl hang
de XR karbi helyett nagyon is joo....legalabb is amit a tobbiek mondnak mivel en nem mentem XR karbival mer rogton leszedtem
nekem is elso ami feltunt XL es XR kozott a telok es hogy mennyivel magasabb az XR
Ha haver nem baxot volna át lett volna egy komlet eleje tárcsafékes
nem nagyon dicsérik a dominátorsok a gyári karbit de hol van Masteron nagyúr ö tudja a tutit
suhogo?....ilyen mint ezen? http://youtu.be/EWW1sO1mTXQ
persze hogy jobb éreztem hogy masszívabb és jobban csillapít megnéztem a 2 telót átmérőre is durva a különbség...
Csatlakoznék
tegyél fek videót..meghalgatjuk