én is szerelgetek most,vettem csütörtökön egy xr 600at kis pénzért,aztán kicsit gatyába kell rázni,azért 1 körre kimentem vele ma,mentem egy 15km et vele, jónak tünik a gép :)
én kis lemezcsavarokat tettem a tankba avval "kapartattam" ki a nagyját
egy ananászos konzerv kb 1/4-ig lett a rozsdával
utána ment az oxálsav
azóta(2éve) nincs dugulás a szimón
a legolcsóbban szeretném kihozni,tehát marad a takarítás,ma kétszer 1 órát mostam egy kis hígitó és benzin keverékével,de majd ha veszek még vegyszereket akkor fojtatom addig nem kisérletezek,hogy jó vagy nem jó tutira megyek
aha,de ha nem akarsz költeni ilyenre takaricsd ki jól,írtak itt pár jó tippet,kavics,kromofág meg ilyenolyan rozsdaoldó szerek, van sok lehetőség,ha megcsinálod akkor jó lesz az is
Ha én lennék a helyedben, én cross első teleszkópot, vagy futóművet vennék bele. Komplett vázakat, motorokat lehet venni olcsón, kis ráforditási költséggel jobb futóműve lesz mint az (xr)XL-nek. Persze magam ellen beszélek, deez az igazság!
sziasztok!
egy kérdésem lenne mégpedig hogy a kipufogó szelepnek ill szívó szelepeknek mekkora szelep hézag kell mennyi a gyári xl 600as? előre is köszi üdv
erről azt kell tudni hogy kurvára praktikus, de legalább annyira kényelmetlen
szóval ha nem akarsz messzire menni olyan helyeken ahol nincs benzinkút akkor ennek semmi értelme
amúgy nekem is van egy ilyen eladó csak én nem adom ilyen olcsón
link
középen látszik a csavar ami állítási lehetőség nem mindegyiken van ezert botoltam be ezt mert így komplett karbit kapok nem kell fúvókákkal bajlódnom vélhetőleg árban sem sokkal több ez a mutatvány
persze kompletten cserélném a telót a karbit meg jövö hét végén kapom meg szerintem ... nekem elég sok gond van vele mióta kipucoltam de majd meglátom a másik milyen
Meg van a csizmám
egy ananászos konzerv kb 1/4-ig lett a rozsdával
utána ment az oxálsav
azóta(2éve) nincs dugulás a szimón
Vajon mi lenne jó az xl 600 r hez?
pedig tankoltunk olyan román benzint is hogy majd beokádtam tőle
Devilke88nak javulgat a keze! Motorozni már tud vele
Pár kép a ma délutánról...
41es telóban nem is láttam jobbat
Szelephézagok:
0.05, és 0.10, de láttam már 0.10, és 0.12 mm -es lehetőséget is!
egy kérdésem lenne mégpedig hogy a kipufogó szelepnek ill szívó szelepeknek mekkora szelep hézag kell mennyi a gyári xl 600as? előre is köszi üdv
szóval ha nem akarsz messzire menni olyan helyeken ahol nincs benzinkút akkor ennek semmi értelme
amúgy nekem is van egy ilyen eladó csak én nem adom ilyen olcsón
középen látszik a csavar ami állítási lehetőség nem mindegyiken van ezert botoltam be ezt mert így komplett karbit kapok nem kell fúvókákkal bajlódnom vélhetőleg árban sem sokkal több ez a mutatvány