Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok csibészek
Most értem haza veterán börzéről ami Szigetszentmiklóson volt, xará áztam de sebaj meg érte vettem egy csizmát jó áron
Hello! Lenne egy olyan kérdésem hogy xr 400 kipufogóját hogy lehet megtömni gyapottal? Előre is kössz.
Szevasztok! Valaki használ vagy használt Derby sendát vagy tud róla valamit? Strapabíró vagy hasonló dolgokat,ez egy 80-as vizhűtéses 6 sebességes 2009 es évjáratú moci!
Helló!
Már raktam össz, egyszrű mint a faék! Segitség a google, minden le van fényképezve!
Sziasztok!
xr, xl 350!
Kéne is egy xr 350-nekem! Régen mehettem olyannal, brutál volt!
Az én 175cm gondolhatod.

de az se honda,szval az se felelne meg janszinak az mtx be :D na de hátha most cserélnek,és akkor mindenki vágya teljesülne:)
ha van valaki más is,aki szintén rakott már össze berugót xr be,leírhatja ő hogy feszítette elő a rugót :)
na igen,én erre válaszoltam,akkor az nem jutott el hozzád :D
ezt irtam :D
na végül rájöttem,hogy 3ezer egy új légszűrőszivacs, úgyhogy vettem bele egyet nagyvasról,mert kell olajszűrő is onnan meg 1 fékkar.
hát valami hasonló sztori van a szervizkönyvbe is,bár én imbuszra olyanra emlékszem,hogy egy ilyen merevítő van becsavarozva két imbusszal. a rugó egyik oldalát a kampósat szerintem a blokkba lévő résbe kell beakasztani,legalább is oda nagyon illik :D de majd megnézem ezt az imbuszt is ,lehet hogy ott van csak nem vettem észre :D
itt a szervízkönyvből ez a rész,itt azt írja,hogy tegyem be,forgassam el amég tisztán látszik valami,aztán nyomjam be a helyére,és kész :D
idén nekem 1x lett volna jó ha alacsonyabb
mondjuk akkor majdnem beleborultam egy 8-10méteres vízmosásba
hiába vagyok 190 magas vannak olyan helyzetek hogy ez sem elég
Marad igy nincs farigcsa.Hátha növök még.
dr350
én tavasszal vágtam
na
ha le lenne dobva a segédváz egész faja gép lenne belőle
csak egy szivacsdarab kell a karbi elé
Na látod meg is van oldva a kérdés
Na megyek fát vágni mert nagy tél lesz
akkor meg minek az ülés?
Úgysem ülni kell rajta
A nők mást mondanak
Mind1,hogy mekkora..................................ha elég hosszú
így is alig van benne
2 centiért meg kár lenne szétfaragni
2 centi javulásnak még a nők sem tudnak szélesebben mosolyogni
Ezt írtam utoljára,csatolmányt nem kaptam!

Helló!

Látod ha hamarabb olvasom egybe elment volna:-(
Küldj egy ezrest ,hogy a posta ne legyen pénzbe oszt felrakom:-)
Úgy kell berakni,hogy berakod:-)
Szóval a blokk másik oldalán van egy büdös nagy inbusz csavar,azt kell kitekerni ,lefeszíteni a berugó karral a rugót és visszadugni a csavart és úgy marad.
Remélem nem kevertem össze a típusokat mert cseréltem már többe és egyik sem az idén volt.
Mielőtt szétborítod nézd meg,hogy hogy volt fent a törött!

Üdv:Zoli

Hívj fel az a biztos
Vetess ki az ülés szivacsból
Szia
Kár ,köszi
hát igen nagy dilemma, komoly elhatározás kell,hogy az ember mindent maga mögött hagyva nekivágjon az ismeretlennek.
na,komoly?:) amikor megláttam a hirdetést,mondom 1 db van fenn használtautón,pont mtx kéne neki :D
valahol akkor probléma csúszott a rendszerbe,mert nem jött válasz a mailomra,amit írtam :D azt megkaptad,amibe 1 kép is volt a szervizkönyből? mert arra nem jött válasz