Szevasztok! Valaki használ vagy használt Derby sendát vagy tud róla valamit? Strapabíró vagy hasonló dolgokat,ez egy 80-as vizhűtéses 6 sebességes 2009 es évjáratú moci!
na igen,én erre válaszoltam,akkor az nem jutott el hozzád :D
ezt irtam :D
na végül rájöttem,hogy 3ezer egy új légszűrőszivacs, úgyhogy vettem bele egyet nagyvasról,mert kell olajszűrő is onnan meg 1 fékkar.
hát valami hasonló sztori van a szervizkönyvbe is,bár én imbuszra olyanra emlékszem,hogy egy ilyen merevítő van becsavarozva két imbusszal. a rugó egyik oldalát a kampósat szerintem a blokkba lévő résbe kell beakasztani,legalább is oda nagyon illik :D de majd megnézem ezt az imbuszt is ,lehet hogy ott van csak nem vettem észre :D
itt a szervízkönyvből ez a rész,itt azt írja,hogy tegyem be,forgassam el amég tisztán látszik valami,aztán nyomjam be a helyére,és kész :D
idén nekem 1x lett volna jó ha alacsonyabb
mondjuk akkor majdnem beleborultam egy 8-10méteres vízmosásba
hiába vagyok 190 magas vannak olyan helyzetek hogy ez sem elég
Látod ha hamarabb olvasom egybe elment volna:-(
Küldj egy ezrest ,hogy a posta ne legyen pénzbe oszt felrakom:-)
Úgy kell berakni,hogy berakod:-)
Szóval a blokk másik oldalán van egy büdös nagy inbusz csavar,azt kell kitekerni ,lefeszíteni a berugó karral a rugót és visszadugni a csavart és úgy marad.
Remélem nem kevertem össze a típusokat mert cseréltem már többe és egyik sem az idén volt.
Mielőtt szétborítod nézd meg,hogy hogy volt fent a törött!
valahol akkor probléma csúszott a rendszerbe,mert nem jött válasz a mailomra,amit írtam :D azt megkaptad,amibe 1 kép is volt a szervizkönyből? mert arra nem jött válasz
Most értem haza veterán börzéről ami Szigetszentmiklóson volt, xará