nézd meg a gyertyapipa jól vissza lett téve? lehet lerázódott.
ha nem,akkor meg szar az új gyertya,attól mert új még lehet rossz,jártam már én is úgy.vagy koppincs ngk,nemtudom azok mennyire mennek mostanság
hőérték megfelelő?
Szevasztok! Gyertyát cseréltem reggel inditottam hidegen kis erőlködéssel indult is 5 perc melegítés és kb 600 métert tudtam megtenni vele,dirr durr alapjárat megszünik és megáll valaki nem tudja mi lehet a gond?
huhúú Muz te vagy az én emberem :D
az a rugó érdekelne :D
az a vicces,hogy a régi xr emen domi karbi volt de sima xr henger,ezen most domi henger gyári xr karbival :D
lehet :) hát még nem volt nagyon időm kipróbálni,most tudtam hazahozni az elöbb szedtem le a futóról,mert ma még pestre kellett mennem reggel, az udvarba mentem 1 kört :D
meg azért pár dolgot megkell csinálni rajta,hogy pöpec legyen.
bár menni megy,1 rugásra indul :D
Gratula a géphez!
Nekem van egy visszahúzó rugóm,vatta új
Meg egy orig fékbetétem,azt hiszem első
Ha érdeklek írj boldorkukacfrímélponthu
XL 600 kerekek vannak benne?
nekem volt XL600R-nel hogy neha mikor mar bemelegedett es mentem kb 10km elkezdett durrogni meg nehezen indult viszont voltm ikor meg semmi baja nem volt de csereltem csertyat es megszunt a problema
meg mérd meg a gyertya hézagot,0.8mm nek kell lenni ha jól emlékszem
ha nem,akkor meg szar az új gyertya,attól mert új még lehet rossz,jártam már én is úgy.vagy koppincs ngk,nemtudom azok mennyire mennek mostanság
hőérték megfelelő?
Mi a baja az xr első telóknak? Vannak alkatrészeim!
az a rugó érdekelne :D
az a vicces,hogy a régi xr emen domi karbi volt de sima xr henger,ezen most domi henger gyári xr karbival :D
meg azért pár dolgot megkell csinálni rajta,hogy pöpec legyen.
bár menni megy,1 rugásra indul :D
Gratula a géphez!
Nekem van egy visszahúzó rugóm,vatta új
Meg egy orig fékbetétem,azt hiszem első
Ha érdeklek írj boldorkukacfrímélponthu
XL 600 kerekek vannak benne?
Segítséget kérnék! Szükségem lenne egy pár XR600 elsőteleszkópra!
Esetleg valaki tudna segíteni ebben , valahol valakinek eladó esetleg?
jaja néztem,bele van írva hogy 644ccm :)