Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztán ha túl pasztázod.....
Ha gondolod van közelembe egy jó tömítéses
nem feltetlenul...pasztaval meglehet kenni most 2x ugy volt nekem de most mar biza kell az uj
szelepdekni tömítésből bezony újat kell venni
kitartás :) 1 hónap alatt meg lehet vele lenni kényelmesen
Most nézelődtem német és osztrák hírdetési oldalakon 75e Ft -tól 150 Ft -ig nagyon szép motorokat lehet venni (dominator) Lehet hozok tavasszal egy rendszámosat
Remélem nekem is lesz már hamar egy rendszámos mert így nem tudom vinni asszonyom magamal
azt gondolom rendszámos motor és 300-ért nekem megérte és még aránylag fiaatal is
Ha gondolod adok érte egy tip-top Honda mtx-t cserébe azt bajlodok én vele szívesen
nekem első hondám most kezdem felújítani lessz mit sajnos
Igazat meg vallva nekem xl a minden de idéglenesen be érem a klr-el is
Motorba Csak is a Honda a király nálam
Autóba meg nem is tudom (autószerelő vagyok) talán egy E-30 V12-es blokkal
elírtam xr-t
szerintem tökéletes. viszont én hasonlót szerettem volna és nekem xt sikerült venni
Igazából egy xl-t szeretnék csak sajna nem megy
Szia
Köszi de ez nem elég kielégítő
szep gep....egy telo harisnyat ra es joo is
Kiváncsi volnék véleményre
Persze könnyen dumál az aki csak játéknak használja a motort
Én nem csak erdőzni járok hanem vásárolni is
De majd remélem tudok venni egy xl-t és akkor talán nem én kulogok majd hátul
hali
keresek pár apróságot xr 600 hoz,ha valakinek van,szóljon :) nem kell hogy új legyen ,használtal is beérem :D
szelepdekni tömítés
leállító gomb
légszűrő szivacs
első fékkar
Csak akkor lesz belőle valami ha a kulcsembereknek meglesz a motorjuk. És az egyik pont árulja.
dobozt hajítsd ki ... nem kell az
csövaz Materon Jedáy:)
hát ez engem is érdekelne...
Masteron ugorj fel lecci faszbukra
Üdv!
89 es xr-em eredetileg dobfékes volt de át lett alakítva tárcsafékesre egy átalakító szettel aminek valami márkája is van (pontosan nem tudom) amit egyébként láttam már több xr-en. Szerintetek hol lehetne ennek neten utánanézni hogy ez hogy is volt akkoriban hogy lehetett hozzá kapni és átalakítani stb.. És még vélemény is érdekelne erről a dologról vagy tapasztalat ha esetleg valaki találkozott már ilyennel...