Most nézelődtem német és osztrák hírdetési oldalakon 75e Ft -tól 150 Ft -ig nagyon szép motorokat lehet venni (dominator) Lehet hozok tavasszal egy rendszámosat
Igazat meg vallva nekem xl a minden de idéglenesen be érem a klr-el is
Motorba Csak is a Honda a király nálam
Autóba meg nem is tudom (autószerelő vagyok) talán egy E-30 V12-es blokkal
Persze könnyen dumál az aki csak játéknak használja a motort
Én nem csak erdőzni járok hanem vásárolni is
De majd remélem tudok venni egy xl-t és akkor talán nem én kulogok majd hátul
hali
keresek pár apróságot xr 600 hoz,ha valakinek van,szóljon :) nem kell hogy új legyen ,használtal is beérem :D
szelepdekni tömítés
leállító gomb
légszűrő szivacs
első fékkar
Üdv!
89 es xr-em eredetileg dobfékes volt de át lett alakítva tárcsafékesre egy átalakító szettel aminek valami márkája is van (pontosan nem tudom) amit egyébként láttam már több xr-en. Szerintetek hol lehetne ennek neten utánanézni hogy ez hogy is volt akkoriban hogy lehetett hozzá kapni és átalakítani stb.. És még vélemény is érdekelne erről a dologról vagy tapasztalat ha esetleg valaki találkozott már ilyennel...
Motorba Csak is a Honda a király nálam
Autóba meg nem is tudom (autószerelő vagyok) talán egy E-30 V12-es blokkal
Köszi de ez nem elég kielégítő
Én nem csak erdőzni járok hanem vásárolni is
De majd remélem tudok venni egy xl-t és akkor talán nem én kulogok majd hátul
keresek pár apróságot xr 600 hoz,ha valakinek van,szóljon :) nem kell hogy új legyen ,használtal is beérem :D
szelepdekni tömítés
leállító gomb
légszűrő szivacs
első fékkar
89 es xr-em eredetileg dobfékes volt de át lett alakítva tárcsafékesre egy átalakító szettel aminek valami márkája is van (pontosan nem tudom) amit egyébként láttam már több xr-en. Szerintetek hol lehetne ennek neten utánanézni hogy ez hogy is volt akkoriban hogy lehetett hozzá kapni és átalakítani stb.. És még vélemény is érdekelne erről a dologról vagy tapasztalat ha esetleg valaki találkozott már ilyennel...