van itt hartán jó szerelő srác, de nem én vagyok az, én a mezőgazdaságban dolgozom (mármint egy olyan cégnél ami ezzel foglalkozik). Persze hartai vagyok én is...
volt már dolgom ezzel a csávóval. Eladtunk neki egy beállt hajtókaros XL600-at, egyik haverét mert kellett neki a pénz. Szóval ez a srác megvette, és üzemképessé tette de hajtókart nem cserélt, az biztos. Tavaly ilyenkor fent is volt a hasznaltauto.hu-n az az XL, mint nagyon megkímélt, bontatlan blokkos, igényes gazdától, olcsón.....
Szóval nem mondom hogy ne nézd meg, de kurvára figyelj, mert lehet gríz a témában rendesen. Így első blikkre szerintem XL kerekei vannak amúgy...
ha vissza olvasol nem reg beszeltunk errol....ramegy egy a egybe de lehet XL600R-es henger van rajta mert azzal is 628ccm lesz....kerekek XL600lm-bol vannak asszem
a 650es domi henger 1az 1be rámegy? a 2mm löket eltérés nem gond,mármint hogy nem hosszabb annyival a domi henger? és akkor a dugó nem ér fel teljesen,és a kompressziós térfogat így nagyobb.
megnézem,hogy milyen :)
volt egy ugyanilyen xr6 om már, pont ez a széria volt azis ami már 1 karbis de még nem tárcsás hátul,csak el kellett adnom anyagi okok miatt,de most sikerült félretenni 1 kis pénzt, tanulmányi öszdöndíjból, úgyhogy lehet visszatérek az enduro szakmába :D
a felnik meg nem valamelyik xl 600ból vannak,amik ilyen erősített felnivel jöttek ki? a régi xr embe is ilyen volt
elekll menni megnezni...amit mar most latok hogy nem XR kerekek vannak benne mondjuk az nem gond....kulso masodlagos motorikusan legyen joo....a 650 nes hengert meg ugy tudod leellenorizni hogy megnezed mivan rairva a hengerre ha nem 591ccm akkor 650-nes
jo xlt már kispézböl is vehetel itt alkatrész meg van mindig:D lassan már már nekem fáj hogy mennyiert adogatják el itt egyesek de ez van.. szoval nem tul drága gép mig bele nem zugsz
Szóval nem mondom hogy ne nézd meg, de kurvára figyelj, mert lehet gríz a témában rendesen. Így első blikkre szerintem XL kerekei vannak amúgy...
volt egy ugyanilyen xr6 om már, pont ez a széria volt azis ami már 1 karbis de még nem tárcsás hátul,csak el kellett adnom anyagi okok miatt,de most sikerült félretenni 1 kis pénzt, tanulmányi öszdöndíjból, úgyhogy lehet visszatérek az enduro szakmába :D
a felnik meg nem valamelyik xl 600ból vannak,amik ilyen erősített felnivel jöttek ki? a régi xr embe is ilyen volt
http://www.kepesmotor.hu/honda...
De hát van aki dolgozik és nem ér rá pénzt keresni