Sziasztok:
Szeretném kérdezni tőletek van egy elég régi Xl 125-öm ugy saccolom olyan 89 es lehet kéne nekem pár cuucc hozzá ami igen sos lenne egy hátsó fogaskerék de bármi jóra vevő vagyok kérlek irjatok mi hamarabb és tel számot is akinek van cucca mert hivom egyböl!
Valmint esetleg kérdezem ebbe a vázba valami nagyobb xl blokkot nem e lehet belerakni?
Ha igen milyet és van e eladó.
Köszönöm.
Üdv:Tamás
Másik mocim egy suzuki gsx 1300 r hayabusa versenyzésre. De én kiskorom óta terepen is motorozok és hiányzott,ezért vettem.gyorsaságis multam van inkább.
Ilyen még nem volt nekem,csak haveréval mentem,de nagyon f.sza volt.
50E pénzért mondom belevágok.
Megnéztem a fekete xl-edet és kurva jól nézki! Én is valami hasonló álapotút szeretnék.
persze értem én van aki igy szeretni ez most nem személyes volt nekem is tetszik az ilyen pipec gép de bele is pusztulnék ha nem nyerítene alattam a dagonyába.D amúgy az ilyet meg sajnálja az ember .... viszont csomó lovét adnak érte állítólag a külföldiek...
Nejlonos verzió (én csak nem szeretem ha a mocim évjárata 1983-1990 ) Készülget a gép. sírból hozom jelenleg vissza.
szétdurrant a dugattyú,mert az előző gazdi túl igényes volt az olajra meg a vez.láncra, aztán belepuszilt a szelep a dugóba olyan szinten,hogy a főtengely is tacskó lett meg a törmelékhalmot úgy kellett kiapátolni a kartelből.
a fő ok az,hogy meg vagyok veszve ezért a sárvédőért.
bazi jól néz ki.
sajnos nekem pontosan ugyan olyan kell,mint ami a képen van.ilyenem nekem is van , ez sajnos nem olyan.
Tehát hátsó sárvédő pontosan ugyan ilyen kellene.1983-1984-es
Szeretném kérdezni tőletek van egy elég régi Xl 125-öm ugy saccolom olyan 89 es lehet kéne nekem pár cuucc hozzá ami igen sos lenne egy hátsó fogaskerék de bármi jóra vevő vagyok kérlek irjatok mi hamarabb és tel számot is akinek van cucca mert hivom egyböl!
Valmint esetleg kérdezem ebbe a vázba valami nagyobb xl blokkot nem e lehet belerakni?
Ha igen milyet és van e eladó.
Köszönöm.
Üdv:Tamás