Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok:
Szeretném kérdezni tőletek van egy elég régi Xl 125-öm ugy saccolom olyan 89 es lehet kéne nekem pár cuucc hozzá ami igen sos lenne egy hátsó fogaskerék de bármi jóra vevő vagyok kérlek irjatok mi hamarabb és tel számot is akinek van cucca mert hivom egyböl!
Valmint esetleg kérdezem ebbe a vázba valami nagyobb xl blokkot nem e lehet belerakni?
Ha igen milyet és van e eladó.
Köszönöm.
Üdv:Tamás
Megértem,hogy megvagy veszve azért a sárvédőért,de attól még az én sárvédőm 83' kiadású és eredeti! Megvan a forgalmija is.
Másik mocim egy suzuki gsx 1300 r hayabusa versenyzésre. De én kiskorom óta terepen is motorozok és hiányzott,ezért vettem.gyorsaságis multam van inkább.
Ilyen még nem volt nekem,csak haveréval mentem,de nagyon f.sza volt.
50E pénzért mondom belevágok.
Megnéztem a fekete xl-edet és kurva jól nézki! Én is valami hasonló álapotút szeretnék.
Szezon vége ?
Most jön még csak a java
Lassan neki lehet ugrani szeges gumi gyártásnak
persze értem én van aki igy szeretni ez most nem személyes volt nekem is tetszik az ilyen pipec gép de bele is pusztulnék ha nem nyerítene alattam a dagonyába.D amúgy az ilyet meg sajnálja az ember .... viszont csomó lovét adnak érte állítólag a külföldiek...
nah csak vigyázz magadra már úgy is itt a szezonvég...
Nejlonos verzió (én csak nem szeretem ha a mocim évjárata 1983-1990 ) Készülget a gép. sírból hozom jelenleg vissza.
szétdurrant a dugattyú,mert az előző gazdi túl igényes volt az olajra meg a vez.láncra, aztán belepuszilt a szelep a dugóba olyan szinten,hogy a főtengely is tacskó lett meg a törmelékhalmot úgy kellett kiapátolni a kartelből.
a fő ok az,hogy meg vagyok veszve ezért a sárvédőért.
bazi jól néz ki.
Már hála isten javulgat , de még óvatosan motorozok vele ,
eddig 3x voltam kint kerülni a határban az utolsó az már jól sikerült 91 km karika
az Rm oldal idomok nekem nagyon tetszenek van valakinek elképzelése ezek rámennek 600r re is? nem érne bele a kipuff?
ezekre a masinákra rá is szoktak ülni ?vagy csak ilyen múzeum hobby vagy mi a frász nejlonal a seggeden lehet csak megközelíteni:D
kezed hogy van... ?
sajnos nekem pontosan ugyan olyan kell,mint ami a képen van.ilyenem nekem is van , ez sajnos nem olyan.
Tehát hátsó sárvédő pontosan ugyan ilyen kellene.1983-1984-es
ha majd csattogás hallasz főleg hidegen az majd jelent valamit..
35ooo ft a dugó, fúrás ,gyűrűk,mert vissza kell postáznia te rossz hengeredet.
Érdekelne a dolog, csak még fizetés nincs...
Ha aktuális lesz jelzek
négy darab ezres.
Bakró közép sztender milyen árba lenne?
köszönöm mégegyszer még nemvolt láncos egyhengeresem, de csak kiismerem
ez a hang ugyanaz :) http://youtu.be/jHYco6eXPR8
mint ha kicsit csoorgne vagy mi de ez meg nem veszes szerintem
semmi baja ... igazi Honda hang
Szia. Nekem van eredeti sárvédőm,sárvédő toldat h.lámpa,csomagtartó,és ha rendszámos a motorod,van hozzá gyári közép sztenderem is(ritkaság).
itt a motor suhogo hang ha megtudnátok halgatni
35 é dugo +gyürü + henger?
ilyen lett nem sok minden látszik bár xr elsö teló jóvalvastagabb.. lassan bele kell toldanom az oldal támaszba