Ugye hogy jobb! Ma én is tereltem, csodálkoztam min megyek keresztül, mennyit csillapit! Felén sok a szikla, kemény murvás a terep, sok az 5 -15 centis szikla, de meg sem kottyan neki!
Nm sokkal hosszabb, de lehet feljebb hozni a telókat, semmi baja nem lesz!
Közsi!
Nézegettem én is, a szivócsonkal még jó is lenne, de légszűrőházat is cserálni kell, nem? Vagy van valami toldó a két szivocsonk eggyesitésére? Belefér a domi légszűrője?
Üdv. Segítséget kérnék xr 600-nál vezérlés felől eggyik percről a másikra suhogó hang jelentkezett. nem csattog ugyanúgy megy de zavar. mi lehet a baj? és alkatrészt ti merre szerzitekbe? egy honapja sikerült vennem végre a mocit.
jobbulást... én ma beraktam xr elsö telókat ég és föld a különbség ez tény de a motor mozgása is sokat változott meg kell szokni és mintha jóval hosszabb is lenne mint xl é lehet azt csinálni hogy kicsit jobban felengedem a teleszkóp véget a felsö kifliben? bár lehet az az 1-2 cm nem is számit
Szevasztok! Van 2 eladó enduro fumim..Heidenau K60 mind a kettő! az elsö 2.75X21 a hátsó 120/80X18 jó állapotban!Ha valakit érdekelne jóóó áton az irjon mailt az: andrushh@gmail.com-ra
super adventure afternoon :
- egy törött tükörtartó (kuplung oldali, ha valakinek van felesleg érdekelne)
-(legalább) egy törött borda
tavasz óta nem fájt így a lélegzetvétel
közel jártam ahhoz hogy felhagyok a terepezéssel, nem lehet menni semerre, mindenhol drótok vannak
olyan helyeken is ahol tavasszal még nem voltak
ráadásul minden teli van tehén/birka pásztorokkal és a hozzájuk tartozó fél tucat kutyákkal
szerencsére estem egy facát egy láthatatlan keréknyomba és észheztértem
teljesen belegabalyodtunk egy nádasba már a végén azt sem tudtam merre vagyunk mire vége lett, a nagy örömujjongás után észrevettem hogy itt is drót van aztán kocogtunk mellette vagy 5km mire lett valami útféle, ami kiderült nem jó felé visz és ismét csapattunk a mezőn toronyiránt , olyan 3km/h sebességgel lovaglóállásban majd 10km távolt
a végén az aszfalt is beszarás közeli élmény volt.....
Láttam a linket, nagyon jó!
A legtöbb már megvalósult, igy is nagyon jól megy. Kiváncsi vagyok, milyen az egyporlasztóssal. 650 Dominátorral mentem már, a gázreakció tetszik, de nagyon nehéz, terepre szerintem nem való!
Kiváncsi lennék Dominátro porlasztóval mit művelne az xl?!
Üdv !
venni szeretnék JÓ ÁLLAPOTÚ hengerszettet Honda XL 600 R -hez (csak berúgós tipus) Hengerszett= dugattyú (100 mm-es) ,gyűrűk,csapszeg,zégerek, henger.Ha valakinek van eladó kérem jelezze a gsxrpalcsika@hotmail.com e-mailre telefonszámmal és árával.
Előre is köszönöm.
remélem nekem is sikerül tisztává varázsolni még egy kérdés,van ezen a motoron valahol gyártási cimke amiből megtudhatom mikor készült stb.. XL 200 a dakartankos
aztán nem tudom,hogy jó árba vettem-e ,130 ért elvileg új önindító van rajta új aksi és 6 hónapja hüvelyezték, dobok fel majd képet róla
Mi volna a jó ár?
06307423741
Emailt ha nem baj nem írnék