Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Mi volna a jó ár?
06307423741
Emailt ha nem baj nem írnék
Ugye hogy jobb! Ma én is tereltem, csodálkoztam min megyek keresztül, mennyit csillapit! Felén sok a szikla, kemény murvás a terep, sok az 5 -15 centis szikla, de meg sem kottyan neki!
Nm sokkal hosszabb, de lehet feljebb hozni a telókat, semmi baja nem lesz!
Közsi!
Nézegettem én is, a szivócsonkal még jó is lenne, de légszűrőházat is cserálni kell, nem? Vagy van valami toldó a két szivocsonk eggyesitésére? Belefér a domi légszűrője?
Üdv. Segítséget kérnék xr 600-nál vezérlés felől eggyik percről a másikra suhogó hang jelentkezett. nem csattog ugyanúgy megy de zavar. mi lehet a baj? és alkatrészt ti merre szerzitekbe? egy honapja sikerült vennem végre a mocit.
jobbulást... én ma beraktam xr elsö telókat ég és föld a különbség ez tény de a motor mozgása is sokat változott meg kell szokni és mintha jóval hosszabb is lenne mint xl é lehet azt csinálni hogy kicsit jobban felengedem a teleszkóp véget a felsö kifliben? bár lehet az az 1-2 cm nem is számit
jobbulast a bordaidnak
Szevasztok! Van 2 eladó enduro fumim..Heidenau K60 mind a kettő! az elsö 2.75X21 a hátsó 120/80X18 jó állapotban!Ha valakit érdekelne jóóó áton az irjon mailt az: andrushh@gmail.com-ra
addig tekingettem hogy nem láttam a nyomot
szerencsére nem mentem gyorsan, max 20-25-el
na az joo kis perec lehetett
üdv! nekem xr-en 650-es karbi van nagyon jól reagál és jól megy. csak ajálani tudom
super adventure afternoon :
- egy törött tükörtartó (kuplung oldali, ha valakinek van felesleg érdekelne)
-(legalább) egy törött borda
tavasz óta nem fájt így a lélegzetvétel

közel jártam ahhoz hogy felhagyok a terepezéssel, nem lehet menni semerre, mindenhol drótok vannak
olyan helyeken is ahol tavasszal még nem voltak
ráadásul minden teli van tehén/birka pásztorokkal és a hozzájuk tartozó fél tucat kutyákkal
szerencsére estem egy facát egy láthatatlan keréknyomba és észheztértem
teljesen belegabalyodtunk egy nádasba már a végén azt sem tudtam merre vagyunk mire vége lett, a nagy örömujjongás után észrevettem hogy itt is drót van aztán kocogtunk mellette vagy 5km mire lett valami útféle, ami kiderült nem jó felé visz és ismét csapattunk a mezőn toronyiránt , olyan 3km/h sebességgel lovaglóállásban majd 10km távolt
a végén az aszfalt is beszarás közeli élmény volt.....

lehet valami dvd-t kellet volna ma nézegetni
azt meg meglatom bele e megy....ha tudok szerzek abbol is joot
Gratula!
Az a baj, a kopott nagyon hamar legyalázódik!
Újra kéne cementáltatni a felületét!
udv.
na szereztem himbakat XR-be....egyik kipufogo kicsit meg van kurvulva amin a deko van de meg talan joo lesz
Üdv!
Van alapméretes dugó gyűrű csapszegem. Henger nincs hozzá. Ha nagyon kell, megválok tőle!
Láttam a linket, nagyon jó!
A legtöbb már megvalósult, igy is nagyon jól megy. Kiváncsi vagyok, milyen az egyporlasztóssal. 650 Dominátorral mentem már, a gázreakció tetszik, de nagyon nehéz, terepre szerintem nem való!
Kiváncsi lennék Dominátro porlasztóval mit művelne az xl?!
Üdv !
venni szeretnék JÓ ÁLLAPOTÚ hengerszettet Honda XL 600 R -hez (csak berúgós tipus) Hengerszett= dugattyú (100 mm-es) ,gyűrűk,csapszeg,zégerek, henger.Ha valakinek van eladó kérem jelezze a gsxrpalcsika@hotmail.com e-mailre telefonszámmal és árával.
Előre is köszönöm.
kompletett vegyél ne szarozzál
link szerintem van értelme főleg ha mást is tudsz még tuningolni benne...
Sziasztok csibészek
Valakinek van esetleg egy felesleges 350-es blokkja az írja meg mit szeretne kapni érte
Igen, ezekre gondoltam. Beszélek egy szakival, megmondja van-e értelme!
remélem nekem is sikerül tisztává varázsolni még egy kérdés,van ezen a motoron valahol gyártási cimke amiből megtudhatom mikor készült stb.. XL 200 a dakartankos

aztán nem tudom,hogy jó árba vettem-e ,130 ért elvileg új önindító van rajta új aksi és 6 hónapja hüvelyezték, dobok fel majd képet róla
bingo :) ha majd kiforrta magát hogy melyik jó. lesz eladó alkatrészem sok kacat mellet már elfér
.
mikuni tm 40 vagy keihin fcr re gondolsz? a másik blokkra olyat tervezek felrakni ha egyszer eljutok odáig hogy egyben lesz ...