nah mindjárt nyeregbe pattanok és átmék erzsébetre 1 keréken csak azt mondom h nem rendelek olyan helyről ahol még képet sem tudnak róla kirakni így kaptam egyszer kilométer spirált a fordulatszám spirál helyett aztán persze próbálták szépíteni de én szívtam be vele...
Sziasztok!
Kell az új légszűrő, a régi fajta nem jó, nem enged át annyi levegőt mint kéne! Nekem is van mind a 2-ből, de a twin air több levegőt enged át, jobban megy a motor!
aztán tuti jó az önindítósba? ilyen oldalt kihúzós franc amennyire emlékszem
havernak kellene amikor vette már akkor szar volt, sufni szivacsokkal hekkeltük meg
Azért mert még nem málik szét az az ős régi szivacs az nem azt jelenti hogy jó amik a szivacsba vannak belül azok a kis apró tölcsérek egy idő után szépen bezáródnak mert elöregedik az anyag de azt te szabad szemmel nem látod Ezért mondom hogy újjat kell venni nem egetverő az ára múltkor itt hirdetett egy vadonat új Twin air légszűrőt Xl 600r be 1500 ft-ért fel is hívtalak,hogy vedd meg de te azt mondtad jó még a tied .
Volt velünk egy ilyen is
Igazat meg vallva jó lett volna ha nem egyedül vagyok szentedrén megemlékezni de ez van
Csak a defekt miatt rakom ezt fel megmutatni
Hozzá tartozik, hogy túráról értem haza tegnap és nem kaptam defektet
Kell az új légszűrő, a régi fajta nem jó, nem enged át annyi levegőt mint kéne! Nekem is van mind a 2-ből, de a twin air több levegőt enged át, jobban megy a motor!
havernak kellene amikor vette már akkor szar volt, sufni szivacsokkal hekkeltük meg
annak téglalap alakú ha jól emlékszem