Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teljesen semmi változás volt
vagy csak nem vetted eszre
nekem eddig minden olaj egyforma volt,tök mindegy hogy valvoline vagy motul semmi különbség sem volt műszakilag
csak a szaga volt jobb az 5100-nak
Jó látni, hogy nem csak én dominátorkodom
valvoline-al van tapasztalatom szart nem er.....en is inkabb 20w50 net tennek bele de mivel general utan van a motor igy 10w40-et tettem
Az eneosról csak annyit, hogy szerintem faca! A transalp se az opel kocsi se reklamált! Én a 10w40 Citymax-ot használtam a motorba.Igazi jó kőolaj szaga van!Az olaj importőre a Szakál Metal kft. Kis szerencsével igen jó áron beszerezhető!Egyébként néhány hasznos gondolat egy nagyrabecsült szerelőtől: -olajtól/ha volt benne/még nem ment tönkre motor! Egy xr-es tanácsa: ásványit bele, ha lehet20w50, mert mikor kitalálták, nem nagyon voltak még a nasa olajok! S még 1 fontos: A Japán termékekre tervezésüknél fogva még nem hallottam,hogy szar lenne! Az emberi faszságot leszámítva! Az okosok szerint az ásványi olaj kokszosodik! Szeretném azt elérni, hogy 1 xr használat és a rendszeres szervíz/1500-3000km/között belsejében összegyüljélk legalább 1öklömnyi adag anyag./Szerintem a holdig kellene veretni,meg vissza.De ennek tükrében meg szerintem belefér!Egyébként én még a Valvolint is merem ajánlani!
06307423741 ezen is elértek
holnap megyek szerelohoz talan es akkor fogom tudni remelem mert koptak el....hetvegen meg ha lesz penzem addigra akkor veszek himbakat
Igazi példa kép egy ikon ennyi
Sziasztok
Tudom nem igazán itt kéne tespednem mert nincs még xl,xr de nagyon jó arcok vagytok és colt vidieit imádom
Nem ma kezdtem a motorozást de sajna még nem volt elég pénzem,hogy vegyek nagyobbat
Szeretnék csatlakozni egy laza guruláshoz
Csibészek van egy jó kis úszó házam a Dunán ahol lehet bográcsolni is meg dumálni de van egy erdős rész is tehát lehetőség van gurulni egy jót
Tehát jelentkezőket szívesen fogadnék
Ja ha valaki nem közelből jön van vendég ágy
abban az újságban úgy van leírva ahogy ö megélte nem tudtam letteni pedig meló közben voltam..pepec a gép is;)
olvastam már régebben, nem semmi emberke
amúgy ilyen az enyém gép is
a telóvédő gumi és a csomagtartó hiányzik
és az oldalidomokról hiányzik a csík
szóval eléggé gyáriasnak mondható
bér nekem még egy 88as eredeti ujsábol van meg az interju kicsit másképp írodott le anno .. de komoly a csávó meg amit letett :)
passz nem tudom mitől olaj rendben szivattyú eleget nyom a többi kapott de még jó így vettem egy darabot 8 ezer postával 10 bontós de alig használt új 19 ezer arra nincs keret ez van tieddel mi a helyzet?
nemtudom ki hogy van vele de en olajon nem sporolok se autoba se motorba
ez nem gyenge....es ez mitol?....gondolom tobbi se joo
Elvileg made in Japan.
Kolléga idén azt rakta a transalp-ba és az innovába.
Szerintem olvassa a fórumot és ír véleményt róla.
Eneos olajról valaki valami? A kocsiba régóta használjuk, bevált mociba szerintetek mehet? Ja és simsonos segítség kéne. Ki szimózik tőlünk?
Köszi!
Sziasztok!

Honda XR 400 motoromhoz keresek alapjárati főfuvókát!

Keihin PD karburátor van rajt!

Tud valaki segíteni?

Köszönöm előre is!

ÜDV!
ja a veztengely éppen kibirta
Szevasztok megment a bal első kip himba véletlenül vettem észre váltócsere után pfff
olaj Motul 10w40