még mindig jobb mint az 1000es cbr re 190/55ös gumma, 50rongy körül van újonnan,na persze én nem veszek rá újonnan :D 7ezerért vettem rá ősszel egy 80% osat:)
ilyen cross gummákat, 70-80% osakat pár ezrekért adnak,olaszból hozzák őket
Mán nekem is van olyan elvonási tünetem ,hogy egy idült narkós beszarna az irigységtűl
Főleg,hogy a múltkor mentem a cimbi domijával
Nézegetem ezeket az occcccó gépeket de az az igazság,hogy nagyon nem fájna egy normális futómű .Inkább gyengébb legyen csak rugózzon
130/80 R 17 igen:)
itt egy kép róla,elég jók még a bütykök :D
a másik xr emen is ez a gumi volt,az xl amit beszámítottam azon is,most ezen is,úgynézki ez a mitas c2 ilyen menő gumma XD
állítólag olcsóbb sokkal mint a vetélytársaké,és elég kemény,jól birja azt monta 1 crossos ismerős,nekem is elég jól birták úgy emlékszem :)
vagy lehet csak bevoltak keményedve már azért nem koptak
megértelek de szerintem én akkor is maradok a kapa gépnél
pesten meg nem cseszegetnek a rendőrei ha meg igen hát kapjanak el ha tudnak
Tudom furcsa ha valaki így áll hozzá de én nem féltem a seggem de ők igen kergetésböl volt már sokszor részem nem kaptak el pedig lezárták Rákospalotát,Fót,XVI ker csak ép mogyorodon jöttem ki és havernál aludtam
Rég volt de még ma is emlékezetes
már belepiszkáltamúgyhogy akkor már mind1 a csere,mert így ugy nem kell :D:D,szét van borítva a gép,megnéztem mi kell,most lettek megrendelve a dolgok hozzá, jövőhéten hosszú hétvégén összepattintom,aztán ki lesz próbálva mit tud igazából :D
Hát a motorba,hogy mennyen a hegyen
ilyen cross gummákat, 70-80% osakat pár ezrekért adnak,olaszból hozzák őket
De Kanyar csinálta anno
azért ha tudsz egy 350 blokkot jelezzél
vagy esetleg egy xl-t cserébe
Főleg,hogy a múltkor mentem a cimbi domijával
Nézegetem ezeket az occcccó gépeket de az az igazság,hogy nagyon nem fájna egy normális futómű
itt egy kép róla,elég jók még a bütykök :D
a másik xr emen is ez a gumi volt,az xl amit beszámítottam azon is,most ezen is,úgynézki ez a mitas c2 ilyen menő gumma XD
állítólag olcsóbb sokkal mint a vetélytársaké,és elég kemény,jól birja azt monta 1 crossos ismerős,nekem is elég jól birták úgy emlékszem :)
vagy lehet csak bevoltak keményedve már azért nem koptak
pesten meg nem cseszegetnek a rendőrei ha meg igen hát kapjanak el ha tudnak
Tudom furcsa ha valaki így áll hozzá de én nem féltem a seggem de ők igen kergetésböl volt már sokszor részem nem kaptak el pedig lezárták Rákospalotát,Fót,XVI ker csak ép mogyorodon jöttem ki és havernál aludtam
Rég volt de még ma is emlékezetes