xlben nincs semmi csak a pálca nekem is kökemény a kuplung de ini jol írja ha ki van tisztítva valamivel jobb is lehet.... ideig óráig:) egy megfigyelés mikor a kuplung lamellákat legutóbb lemértem próbáltam úgy visszaraknia rugókat hogy központosan maradjanak ne feküdjenek a kuplung háznak és ettől valoszinüleg most nekem könnyebb is lett mivel én nem tisztítottam bovdent vagy hasonlok..
a kép jó! igy néz ki nekem is.a toló rúd ahol bemegy a blokba ott belülről van valami csapágy vagy persej.az utánn érdeklődök hogy mi is pontosan.a robbantott ábrán is mutatja de nem ir rolla semmit.az tartaná központosan a rudat elvileg.
Sajnálatos aktualitás, meghalt egy motoros társunk, aki motoros rendőr volt! Ennek nem kellett volna megtörténnie, lett volna még dolga az életben, túl fiatal volt! :-( Spontán szerveződő megemlékezés Szentendrén a Rendőrkapitányság oldalában lévő emléktáblánál! Gyülekező és parkolás a rendőrség udvarán és a mögötte lévő parkolóban, a Pannónia utcai bejáratnál lehet. Érkezés ide : Vasárnap 13,30. Megemlékezés 14 órakor. Hozz egy gyertyát, vagy egy szál virágot, vagy gyere csak úgy! Hajts fejet a motorosok és rendőrmotorosok emlékére! Kérlek, hogy juttasd el minél több motoros társunkhoz! Csendben és spontán csináljuk, talán 20 perc, amit az életünkből erre áldozunk, aztán ki merre. Talán egy közös Dobogókő, vagy Visegrád, vagy haza a családunkhoz!
személy szerint azért mert ha eldobod a murván akkor ez a vastag véd valamennyit
párszor bizonyított már
100 dollárért meg veszek legalább 3 garnitúrát
nekem ez a vastagabb lyukacsos blackbird vagy mifene van
az első felhólyagosodott, de a második jól bírja, pedig volt napon is
ez a második keményebb műanyag az első inkább olyan gumiszerű volt
és kurva drága....... 7ezer felé adták......
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hol lehet olyan matricát venni, ami meg is marad a tankon (XR400R) ? Megcsinálta rá a gyári mintát, de nem bírta gusztustalan lett, pedig nem gagyi anyaggal csináltam. A gyári is ilyen vastag, amiket lehet venni?
az van rajta a tuhu-val együtt. bár én csak azért viszem a kütyüt ha eltévednék akkor legyen fogalmam merre is vagyok
amúgy egész részletes,rengeteg földút is rajta van
háát szerintem ne akard helyettesíteni hanem bontottan vegyél egy ugyanolyat a kókányolást ezek nem díjazzák csak szétbaszódik ha kell tudok adni tel számot mindene van ami 1 vagy 2 hengeres honda
helló! segitség kéne.kérdésem,hogy a gyujtás felöli blokfélben, a kuplung tolórudjánál van egy csapágy vagy persely vagy mi.az mi akarna lenni a kettő közül?Azt tudom hogy a rudat vezeti meg hogy központos legyen.lehet azt helyetesíteni valamivel?Mert nekem az lóg mint állat és nehéz tölle a kuplung.
Online térkép?Mert akkor Google maps átállitva műhold képre! ha telefonra akarsz ilyesmit akkor én az Ndrive-ot ajánlom azon van ilyen hogy felfedező üzemmód! az annyit tesz hogy megadod a célt és ö A és B pont között huz egy vonalat mutatja az irányt de az oda utat nem mutatja csak azt hogy merre keresd! motorozáshoz kurvajó :)
Ha a légszűrőbe durrog akkor keveset kap Zárj el a levegő csavarral ha az is kevés akkor nagyobb alapjárati fúvóka.Azért nézd majd meg milyenre égett ki a gyertya.
nem akar indulni hidegen elveszti az alapjáratot bedurrog a karbiba nagy nehezen bemelegedik ....nem huz ink dadog középgáznál lodul tépni kell neki hogy menjen alul semmi erő benne csak pörgetve mi letehet az ok?karburátor tisztitás és légszürö tisztitás után van jah meg szelephézag állítás is volt..
rendesen mosd át a bowdent petróleummal aztán sokkal könnyebb lesz huzigálni a kuplungot
párszor bizonyított már
100 dollárért meg veszek legalább 3 garnitúrát
az első felhólyagosodott, de a második jól bírja, pedig volt napon is
ez a második keményebb műanyag az első inkább olyan gumiszerű volt
és kurva drága....... 7ezer felé adták......
amúgy egész részletes,rengeteg földút is rajta van
Én a turistautak.hu alaptérképét használom...