egy ideig jart haver 660-nas raptorral....egyszer toltesen mentunk hat neha volt necces helyzet....lehet kenni ezeknek a dogoknek de azert esznel kell lenni
félelmetesek ezek a quadok
egyszer csapattunk egy ltz-s gyerekkel, mondtam is neki inkább mögöttem jöjjön mert majd beszarok a látványtól.....
én tuti nem mernék ezekkel 20nál gyorsabban menni
én ennyiért nem adom
akkor inkább megmarad, kenyeret nem kér, padláson meg rengeteg a hely
tényleg
aki igényelte az xl tankot avval mi van?
vigyem a padlásra vissza vagy lesz adás-vétel?
fizetés már tuti megvolt
én is megkaptam, szóval ebben a hónapban sem kell beindítani az xr4-et..........
Nem, ezeket így vettem. Megmaradt. Ami az enyémben volt, azt hegesztettem fel, de a vezérmű tengelyt is! A nagy munka a vez. tengely újraszabályzása, a himbákat könnyű felszabályozni.
Ha az olajozás felől nem lesz zárt csapágyad, újból tönkremegy kenés hiánya miatt!
Üdv!
A-et egyben adom, 2000/db!
Azt tudni kell róluk hogy kopásállóval felhegesztették őket, és felpolírozták! Így vettem, nem én csináltattam!
Jó az xr, az xl- be is, csak hézagolni kell!
Hello vitboy mennyi lenne az áruk , mivel nekem most derült ki hogy szétszedtük váltóproblem miatt hogy elkopott a jobb kipufogó szelep és darabra adod -e? Köszi
Hentes ismerőst meg (a sors iróniája) egy vaddisznó ütötte el.. ment a bekötö uton és oldalról telibeverte a vaddisznó Őt..lelökte a motorról a francba
egyszer csapattunk egy ltz-s gyerekkel, mondtam is neki inkább mögöttem jöjjön mert majd beszarok a látványtól.....
én tuti nem mernék ezekkel 20nál gyorsabban menni
akkor inkább megmarad, kenyeret nem kér, padláson meg rengeteg a hely
tényleg
aki igényelte az xl tankot avval mi van?
vigyem a padlásra vissza vagy lesz adás-vétel?
fizetés már tuti megvolt
én is megkaptam, szóval ebben a hónapban sem kell beindítani az xr4-et..........
A fene gondolta hogy quaddal így lehet menni itt
A doboz tényleg útban lenne
Itt egy újabb videó:
Nagyon jó minden videód ha tehetném mennék veletek szívesen de sajna marad a nyálcsorgatás mert enyém gyenge meg dobozt,index,stb
Ha az olajozás felől nem lesz zárt csapágyad, újból tönkremegy kenés hiánya miatt!
A-et egyben adom, 2000/db!
Azt tudni kell róluk hogy kopásállóval felhegesztették őket, és felpolírozták! Így vettem, nem én csináltattam!
Jó az xr, az xl- be is, csak hézagolni kell!
Keresnék XL600- hoz szelephimbát,lehetőleg valami jó állapotút
Persze, vannak képek!