Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy ideig jart haver 660-nas raptorral....egyszer toltesen mentunk hat neha volt necces helyzet....lehet kenni ezeknek a dogoknek de azert esznel kell lenni
félelmetesek ezek a quadok
egyszer csapattunk egy ltz-s gyerekkel, mondtam is neki inkább mögöttem jöjjön mert majd beszarok a látványtól.....
én tuti nem mernék ezekkel 20nál gyorsabban menni
én ennyiért nem adom
akkor inkább megmarad, kenyeret nem kér, padláson meg rengeteg a hely

tényleg

aki igényelte az xl tankot avval mi van?
vigyem a padlásra vissza vagy lesz adás-vétel?
fizetés már tuti megvolt
én is megkaptam, szóval ebben a hónapban sem kell beindítani az xr4-et..........
Köszi! Itt jártunk már többször is,most a quad miatt volt érdekes.
A fene gondolta hogy quaddal így lehet menni itt
Még mindig kurvajól és kurvajó elyeken mentek
Hello!
A doboz tényleg útban lenne
Itt egy újabb videó:
ez nem inie?
viszont forditva nem joo ha jool tudom....igaz azt se tudtam hogy XR joo XL-be
nem de nem is neztem mert most motorra kell a penz de koszi .....ha minden jool megy csak tavasszal veszek
Szia
Nagyon jó minden videód ha tehetném mennék veletek szívesen de sajna marad a nyálcsorgatás mert enyém gyenge meg dobozt,index,stb
Nem, ezeket így vettem. Megmaradt. Ami az enyémben volt, azt hegesztettem fel, de a vezérmű tengelyt is! A nagy munka a vez. tengely újraszabályzása, a himbákat könnyű felszabályozni.
Ha az olajozás felől nem lesz zárt csapágyad, újból tönkremegy kenés hiánya miatt!
Ezt már láttad? Elég jó az ára!
hát ezek tényleg kopottak... de azért köszi a képeket... elküldted valahova felfegeszteni?
Köszi ha érdekel szólok
Üdv!
A-et egyben adom, 2000/db!
Azt tudni kell róluk hogy kopásállóval felhegesztették őket, és felpolírozták! Így vettem, nem én csináltattam!
Jó az xr, az xl- be is, csak hézagolni kell!
Hello vitboy mennyi lenne az áruk , mivel nekem most derült ki hogy szétszedtük váltóproblem miatt hogy elkopott a jobb kipufogó szelep és darabra adod -e? Köszi
Sziasztok!

Keresnék XL600- hoz szelephimbát,lehetőleg valami jó állapotút ,tud valaki esetleg segíteni?
Xr szelephimbák.
Üdv!
Persze, vannak képek!
köszi az infót
tudsz küldeni képeket róla hogy mien állapotú olyat amin faszán látszik.. köszi
hat bokrok kozot nem az biztos de ott meg nem talakoztam veluk.....hat ha nekem is fejem folott ugorna at en is megallnak kicsit hogy mi is tortent
Az igen!
Hentes ismerőst meg (a sors iróniája) egy vaddisznó ütötte el.. ment a bekötö uton és oldalról telibeverte a vaddisznó Őt..lelökte a motorról a francba