Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap küldök róla képet,jó állapotban van,csak a szívó nyílás gumi pipája hiányzik róla és a légszűrő szivacs nem gyári. 4.000 Ft-ra gondoltam.
1 hétre egy 10es rendben:D lesz munkád böven
És mit csináljak vele?Adjam le a színesfém kereskedőnél? Holnap megbeszéljük a szerelést,de azt igy előljáróba jelezném hogy 10.000ft os rezsi óradíjam van
cserébe oda adom xl hengerfejet és szelep fedelet.nah meg egy jó meleg baráti kézfogás:)nah? biznyic?
http://www.hondaxl.it/manuali....

ezt találtam xl hez:) ez eddig a legjobb de jó is lenne ungarise betyárul lenne írva...
me ? mee az h kölcsön ? nem esz ide a fene hétvégére? alqwájgoná fokozlak:)
Ezért kell nyomaték kulcs bár én is csak pofázni tudok mert sajnos nekem sincs
Milyen kincs? csak a szelepfedél és a hengerfej szelepekkel ja és fehoztam a szelephézag állíttó lemezkéket is,de azt csak kölcsön kapod
mindig az a csak még egy picit nekem az olajleeresztő csavarom van így már csak az imáim tartják bent
Nem volt nehéz. Egy lehelletnyivel erősebben huztam meg mint amit az aluöntvény elbirt volna.
a dominátorocskaaa :P és találtál még kincsecskét mellé nekem? tényleg épitkezel hogy ilyen áttétel kell a betonkeveröhöz,:)
Itt vagyok holnap jöhetsz a hengerfejért
csak nem értettem hogy birt az eltörni?
ott....vazon van egy meg 2 csavar mindket felen a blokkba meg talan egy alul is van
hol van már ez a masteron ? hát hiába piszkálom ?.D
az ugyanott van mint xl nél?
jaja....sajnos bonyolult kicsit
na az heles
Ja. A hülyegyerek (én) kemény volt és eltörte az olajleeresztő csonkot.
aszem radir valahogy már ki iktatta állítólag nem egyszerű az egész xr en
el volt repedve a blokk?
ja de az nem olyan mint ebbe.....itt a veztengelyen van
merröl szivárog?:)
de van berugokar mellet
Nekem is kell egy szívműtétet végrehajtanom valamikor a télen. Nem lett jó a hegesztés és szivárog az olaj. Meghegesztetem olyan helyen ahol értenek is a hegesztéshez.
Devilkét meg megfűzöm hogy vállalja a szívsebész szerepét megint :D