Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XL-en tudtommal nincs is autodeko
hál isten nekem a szerelö az auto dekot azonnal megszüntette de láttam már radirt xr jét is szenvedni vele ...csak rugta csak rugta csak rugta ....
ja nekem is tetszik....hat himba csere mert elkoptek valoszinu olajhiany miatt....blokk atnezes es olajpumpa meglesz nezve es lehet csere ja es autodeko megy ki a faszba mer beallt
bár nálam már most is karburátor van a konyha asztalon.)és ha sürgösen nem találok garázst ocson kiadót a motort is a hálószobába bütykölöm majd:D
jó ez a fejidom .. mit tervezel a géppel csinálni .. én is nemsoká hasonló képen járok el:)
na megtortent az operacio.....tavasszal vissza kapja a szivet
bakker az áttétel pont mint a betonkeveröknek
persze érdekel képet tudnál felrakni ? jó állapotban van? mennyire gondoltál árban ?
Megnéztem, kettő is van ,ha még érdekel.
Megjött a cucc
Nem csak nekem most 15/50 es áttételem van ami terepen be is vált.Végsebessége kb 135 km/h de azért kipróbálnám majd egy 16 fogassal
Most olvasom előre 16 lánckerék ? Dakar rallyra készülsz?
nem hézagoltam semmit
Azt az 1,2 mm-t ki hézagoltad belül?
Köszi Az jó mert akkor tudok előre tenni 16 fogast mert a domihoz csak max 15 fog-ig gyártanak.
Annyi hogy a domi lánckerék 1.2 mm szélesebb
Masteron ugyan az :) mert én XR lánckereket vettem rá domi blokkra
Sziasztok!Nincs valakinek egy xr 600 első lánckereke ami már szét van kopva mert meg szeretném nézni,hogy passzol e a domi kihajtás tengelyére
meg az óráját is jobban látja tőle Masteron jedáy
jó az a kvarc, legalább fényes a belsőség
tudtam hogy nem birod ki hogy irj valamit
meg 0,003% kvarchomok
mert 1000ft/l házhozszállítva
meg ha a milla feletti transalp elmegy vele akkor talán az xr4-be is jó lesz
idén 3 olajcserém volt, nem mindegy hogy 6 ezer vagy 12
azért egy cserényi 5100 is van a polcon, hátha lesz télen valami nagyobb akció
Csak az actevo abbol is a 20w-50 mert van benne olajpumpa kimélő adalék
mi vezetett erre a döntésre?