Mindent lehet mondani,de dagadt az nem vagyok
Homok + minimális emelkedő = ennyit tud....ja volt kis szél is
Amúgy ennyinél is lehet ám jó nagyot esni ilyen úton.
mert dagadt vagy vazzeg
enyém ment 140et is (bicikli km órával mérve ami eléggé pontos)
mondjuk nem alattam
a ténéré 130nál még olyan fél-háromnegyed közti gázon van
és kb ott kezd zavaróvá válni a menetszél
tegnapi vásárlás eredménye plusz egy műanyag tank és ülés deszka 21 papiré . otvar felfogatás volt kiépítve az alu lengővillára mint jól látszik de átalakítható ..normális munkával jo lesz xl be
Az ok,de amikor a szél úgy susog 30km/h -nál hogy nem hallod a motor hangját a videón,akkor mi van 100-nál?
A legutóbbi videómon amit ide is belinkeltem,ott hajszállal többel mentem mint 130,és nem volt szélzajos az eredeti videó.....csakis azért raktam alá zenét,hogy a lassított részeken is legyen mit hallgatni.
Szerintem keress egy használtat,vagy ha nem ilyet vennél mégsem,akkor jól nézd meg mit veszel,nézz meg egy videót amit a kütyüvel csináltak,és a hangra is figyelj,mert elrontja az egész videót.
Sokan csak azért raknak zenét a videó alá,mert úgy susog a hang,hogy a motor hangját se hallod.
ha majd sikerul vennem XR650-est par dolgot kifogok cserelni....pl karbi elsovilla stb.....engem amugy a suly nem nagyon erdekel....egy amit hianyolok az onindito
HD és HD között van különbség. Nézz meg egy MD80-al készített HD-t,és egy GoProHD-val készítettet. A kép mellett ráadásul ott a hang,ami az összes kameránál szar,kivéve a GoPro-é. Nem azért mondom ezeket mert olyanom van,hanem ezért van olyanom!
Mindent lehet mondani,de dagadt az nem vagyok
Homok + minimális emelkedő = ennyit tud....ja volt kis szél is
Amúgy ennyinél is lehet ám jó nagyot esni ilyen úton.