Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindent lehet mondani,de dagadt az nem vagyok
Homok + minimális emelkedő = ennyit tud....ja volt kis szél is
Amúgy ennyinél is lehet ám jó nagyot esni ilyen úton.
tegnap sokat agyaltunk rajta Masteronnal de végülis annyi dolgot hozhattam el majd egy 20asért h kár lett volna otthagyni a felnik Dominátoré...
valószínűleg egy régebbi xr de a lényeg nekem h alu és kiválthatom vele ezt a retek lemez villát
mert dagadt vagy vazzeg
enyém ment 140et is (bicikli km órával mérve ami eléggé pontos)
mondjuk nem alattam
a ténéré 130nál még olyan fél-háromnegyed közti gázon van
és kb ott kezd zavaróvá válni a menetszél
De csak azért mert ennyit bírt
130-al száguld az állat motoros, fődúton!
király
az a villa mibol van XR vagy XL?
valakinek xr váltófogaskerekek vagy váltó eladó
mit keresnél konkrétan a géphez?
tegnapi vásárlás eredménye plusz egy műanyag tank és ülés deszka 21 papiré . otvar felfogatás volt kiépítve az alu lengővillára mint jól látszik de átalakítható ..normális munkával jo lesz xl be
A változatosság gyönyörködtet
belehet pirosra festeni
en amugy goprot akartam de gondoltam addig meg lesz ra keret joo lesz mas is de amiket irtal a hangrol azt nemtudtam ugy hogy inkabb maradok gopronal
Viccből mondtuk neki hogy tolja el onnan azt a sárgaságot
Amúgy meg nem mindegy milyen színe van,motor mind!
a drz-t nem kellett volna letakarni leveles ágakkal? nagyon ront az összképen
Nem akartalak győzködni,vagy rád erőltetni,csak elmondtam a véleményem
Nem fogsz benne csalódni az tuti!
meggyoztel...gopro lesz
Az ok,de amikor a szél úgy susog 30km/h -nál hogy nem hallod a motor hangját a videón,akkor mi van 100-nál?
A legutóbbi videómon amit ide is belinkeltem,ott hajszállal többel mentem mint 130,és nem volt szélzajos az eredeti videó.....csakis azért raktam alá zenét,hogy a lassított részeken is legyen mit hallgatni.
nekem fontos a hang....en azt szeretem mikor hallom a motor hangjat nem pedig valami hulye zene szol
Szerintem keress egy használtat,vagy ha nem ilyet vennél mégsem,akkor jól nézd meg mit veszel,nézz meg egy videót amit a kütyüvel csináltak,és a hangra is figyelj,mert elrontja az egész videót.
Sokan csak azért raknak zenét a videó alá,mert úgy susog a hang,hogy a motor hangját se hallod.
Hát igen,az nincs rajta sajnos.......viszont akkor még nehezebb lenne.
lehet inkabb varok meg lesz penz GoPro-ra mint veszek egy szart
ha majd sikerul vennem XR650-est par dolgot kifogok cserelni....pl karbi elsovilla stb.....engem amugy a suly nem nagyon erdekel....egy amit hianyolok az onindito
HD és HD között van különbség. Nézz meg egy MD80-al készített HD-t,és egy GoProHD-val készítettet. A kép mellett ráadásul ott a hang,ami az összes kameránál szar,kivéve a GoPro-é. Nem azért mondom ezeket mert olyanom van,hanem ezért van olyanom!