semmi értelme
szinte semmivel sem hallani meg haladó gépjárműben
a zebrán a mamika meg epilepsziás rohamot kap a zajtól szóval avval sem vagy előrébb....
enyémen olyan volt hogy ha szembe jött veled kb 50méternél kezdett hangja lenni
simán ki lehetett fülelni az ac kattogását
én napi 8 órában fültokban vagyok a zajok miatt, szóval kurvára nem hiányzik alólam egy hangos motor
Enyémnek ezzel az Arrow dobbal DB killer nélkül, olyan a hangja mintha valaki valami nagy tábla lemezt ütne kilós kalapáccsal izomból. Rajt ülve gyönyörű muzsika
hát nem a semmiért mondom hogy az xt az igazán faca az 2000fordulattól már úgy húzott mint a mozdony
hozzáteszem hogy ritka egy jó blokkja volt, olyan hangja volt mint a szirének énekének
nekem pont az tetszett hogy odahúztad aztán 3.-ban 40nél ásta el magát a 600as
sok 100métereket lehetett vele kapartatni
nagy hátsó kerékkel meg 100méter alatt 5.ben vagy
Én meg szerintem megtartom a Dominatort, mentem vele pár karikát..egyre jobban tetszik...bár ez a 15-45 gyengusz ...kell a 13-45 vagy 47 Cross Gumim lesz hétvégére
kézben kell lenni a forgalminak és a kivonónak
ha nincs kivonó akkor ezt a tényt a forgalmin kell rögzíteni
a kétnyelvű adás-vételin lehet kicsit sumákolni
de ezt kb 10000oldal leírta
nekem is van egy kinézett külföldi papiros de nemeke se idegem se időm rendszámozni
pedig tök olcsón megúsznám
Nem megy ott el egy se Ez pihenős,mászkáló munkagép lesz.1 órát már mókárkodtam vele,gyors átleséses,gyertya,olaj-szűrő,meg légszűrő takarítás helyett csere.Rendes gazdája volt,csak ment vele Majd a télen ha lesz idő repair,addig teszek bele vagy 2 órát,talán
szinte semmivel sem hallani meg haladó gépjárműben
a zebrán a mamika meg epilepsziás rohamot kap a zajtól szóval avval sem vagy előrébb....