Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda Dominator esetleg? Nekem van egy eladó :)
Sziasztok!
Enduróra szeretnék váltani, és XR-eket nézegettem, meg ezt a fórumot is olvasom már egy ideje, ezért is írok ide. Jelenlegi motoromért cserébe ajánlottak egy Sherco 4.5i-t. Valakinek van róla tapasztalata, véleménye?
Vagy közben a te magasságod változott! / Nőttél! / :))
10ért kínálták
ráadásul mivel belpiacos ketyere nincs e betű a lámpában
meg parkír égő sem ami kell a műszakihoz
aztán 3800ért olyan faca lámpákat vettem hogy csak na
full fém a burkolata, ráadásul a foncsor része egy csavaros bilinccsel rögzül a burkolathoz, atombiztos(nak tűnik )
remélem világítani is jól fog mert lusta voltam kipróbálni, mire besötétedett én már ágyban voltam
de 55w-os ködlámpaizzó csak nem virít szarul
Arra értem hogy amikor megvettem akka lábújjam ért le most meg már leér a talpam lehet hogy szökik belőle a gáz ?
Miért mennyiért akarták adni ?
Na figyelj itthon nem nagyon fogsz találni ennek a menete a következő: ebay találsz műszakis vázat! Ott megveszed és itthon azzal már le tudod papírozni! Hívj fel 204825065 ha kérdésed van.
Üdv:L
szia tennél fel képet a központiról és megmérnéd a két befogatása közti távolságot? hogy érted azt h gyengélkedik?
sziasztok nincs valakinek honda xl 600r jó állapotú vezérműtengely eladó?
ebből a fejidomból indult ki az első csomagtartó/lámpakeret projektem
kb félárból kihozom mint amennyiért adták volna
Én úgy tudom gázos...
Heló sziasztok érdeklődnék van egy honda xl 600asom és érdeklődnék hogy a teleszkópok olajlevegősek vagy csak levekősek mert egy picit el van gyegülve a köszponti telóm mit lehet vele kezdeni?
Majdnem XR 250 , csak ez dupla lámpás . A műszerfalat én ekecseltem rá ...
A Baja 5500-as fordulaton 90-el megy . GPS - el van letesztelve a sebesség . 16/50 a szekunder áttétel , de ez 428-as lánccal fut .
Csapjál bele egy 600-as motort ne szarakodj:D
Ezeknek a blokkjai és a vázai azonosak?
Pontosabban a 21-25 ig hasonlit az nx sériához,Így találtam-MD25 Honda NX 250 motor, mint egy forrás az alkatrészek .Ez Az
Így a kép alapján ugy tünik hogy jó lesz az md 21 es,De aki árulja kérdezd meg pontossan a felfogató csavarok távolságát!
Elkezdtem keresgélni,és találtam egy blokkot,ami az MD25 szériába tartozik.Én a TC (Transcity) sorozathoz keresek.Van esély,hogy passzol az MD blokkja a TC-be?
A rugó előfeszítést vagy is ,"hogy mennyire legyen kemény a rugózás"
Üdv mindenkinek!

Van egy eladó Dellorto gyorsítógázas karburátorom. Hibátlan állapotú. A 350-es Husqvarna-on volt, csak lecseréltem egy Mikuni síktolattyúsra. Ha érdekel valakit akkor írjon! http://www.kepesmotor.hu/motor...