Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre egy normális motor....gondolom a többi megy a háztól
Azért lesz vele munkád
jool tetted
jó persze van drágább is, akár 20ezerért is
de teljesen felesleges, max akkor ha valami extrasok féle kártyád van
pl egy ilyesmi bőven megfelel:
http://www.eztkapdki.hu/termek...
pesten van egy rakat pc bolt
régen volt csepelen is a szentimre téri hév megállótól nem messze
vagy 5 éve nem voltam arra
szóval akkor szerezz be egy olvasót aztán puhatolózz a fórumban, szerintem pillanatok alatt megoldják a gondod
Na látod ezt se tudtam,hogy ilyen olcsó Az az igazság,hogy a számítógépes dolgokhoz sík hülye vagyok Ezért ilyen küzdelmes ez a letöltés dolog nekem
Nem régóta vagyok itt, de itt senki nem lehurrogós, ahogy észrevettem Lesz vele munkád bőven
vazzeg egy kártyaolvasó 2000ft vagy alatti
Nem akarok én már ezzel kínlódni letöltöttem,kérdezgettem mindenkit de mivel nincs kártya olvasó a gépemen és a Pda nak sincs adatkábele így elég nehéz is lenne feltölteni a kártyára és most már teli szaladt a fa...om az egésszel ezért próbálok valakit keríteni aki feltölti a kártyára
mi baja a gépnek?
milyen gép?
amúgymeg ha felmásolom egy kártyára attól még nem tudsz vele semmit sem csinálni
pl a garminnál valami .img fájlokban van tájegységenként
azért írtam hogy kérdezz a tuhu fórumban
Az a baj hogy nem megy mert a gépemet be kéne állíttatni mert már egy határ sz...r ezért próbálok valakit keresni aki ezt a térképletöltést megoldja
le tudod tölteni. többféle formátumban
regisztrálni kell utána menni fog
ha nem megy, van fóruma ott van olyan topik hogy "kütyük" ott lehet kérdezősködni, tök normális a brigád simán kiagyalnak mindent

pda-n láttam már ezt a turistautak térképet szóval nem lehetetlen feltenni

de ami a legfacább hogy le tudod tölteni pc-re is(előtte kell mapsource progi ez is megvan a tuhun) és tudsz tervezni számolgatni stb stb
De jó!Ha elküldeném neked az 1 gb os SD kártyát rátudnád nekem másolni egész Magyarország vagy az összes hegyvidék és tájegység útvonalát?
a tuhu nem jó?
http://turistautak.hu/
Sziasztok!Tudna valaki segíteni a russa vagy az ahhoz hasonló turista térképek letöltésében SD kártyára.Mert nekem nem megy
Hali fiúk!
Bestereztem egy suzuki rv 50 mocikát, nem tudtok valakit aki tudna nekem segíteni alkatrész beszerzésben?
Beújítottam egy ilyet is.Szóval nem lehurrogni,ha segítséget kérek
valahogy nem jonnek be a domik
hát igen....... nekem egy endúró legyen sáros
a hatlövetűt is szoktam cinkelni a túlzott tisztaság miatt
Kinek a pap kinek a papné! Nem annyira lehangoló az....
Mondjuk sajnálja az ember ütni vágni....főleg amiért ennyit dolgoztam vele.
nekem pl a kipolírozott blokk annyira lehangoló mint egy barbibabán a 10 centis aranyér......
Köszi! Nem csak szép de jól is megy! Volt vele pár kínlódásom de kiforrta magát a technika! Szuper lett!
Vedd meg Van papírja tudnád utcán használni.
ez inkább távfényszóró(nak mondott)
az egyik közelre lesz állítva a másik meg távolra
ki van agyalva minden
bár most a csomagtartó méretezésen megakadtam, el is napoltam a dolgot
hátha holnapig eszembe jut valami
szep ez a domi
szerintem azt forumtarsunk ajanlotta
Parkolófény nekem gyárilag nincs , mivel akkumulátor sincs a mociban . A KPM-nél mikor vittem nem keresgették az E betűt . Neked akkor nem lesz reflektorod , az egy szálas izzó miatt . A lámpatesteket minden irányban állíthatóra csináld ám ...