ha csak a belső nagyfogaskerék hiányzik olyanom van, komplett meghajtóm nincs
kart meg szerintem bármelyik motorosboltban tudsz venni
nálunk a robogósboltban(moped 91klón) is lehet rendelni, nem a legolcsóbb de 2000alatt van
de ha netes boltból rendelsz akkor érdemes pár olajszűrót meg egyéb dolgot mellétenni és így lebontva olcsóbb a postaköltséged
hali! 04 es varadero 1000 en tekergethetem a hátsó lengéscsillapítónál azt a fekete nagy tekerőt? avval mit állítók? hogy mennyire legyen kemény a rugózás? vagy hogy mennyire "rúgjon" vissza? esetleg a hátuljának a magasságát? köszi előre is a válaszokat! :)
Köszönm a szakszerű választ,teljes mértékben kielégítő volt!:)
Akkor az xl-lel próbálkohatnék elméletileg?Csak mert itthon nem találok motorblokkot,és már csak az hiányzik,ezáltal merek drasztikusabb megoldásokhoz folyamodni,természetesen én is szivesebben tennék bele NX blokkot,egyszerűen nincs kedvem kintről venni.
Szia!
Az Nx séria a kis Dominátor,Md 36 os seriálszámu,Mivel az xr röl nem tudok a 250 esek közül,egyébként is az xr turaenduró csak berugós van az ismereteim szerint,az xl valóban közelebb van hozzá,mert öninditós,de az egyik RFVC hengerfejes,az xl pedig OHC
Vezérlésü,Az Nx már négyszelepes egy vezérmütengelyes,Szerintem az Xl tipust tudnád betenni,De halgass meg mindenkit utána döntsd el,Egyébként Az Xl deegre egyezik meg az Nx -xel,most találtam meg,Mint itt is láthatod!
Persze lehet venni mindenféle putrit 200 ért is meg 300 ért is meg 400 ért is és arra is rá lehet pacsálni 100-150e forintot. Bocs de én igényes vagyok a motoromra Hidd el egy párat megnéztem, hát fújjj.
sziasztok valakinek van egy felesleges fékkarja xl 600-hoz meg kellene egy kilométerspirál meghajtó ami a kerékbe van ha valakinek van az írjon köszönöm.
Sziasztok!
Honda NX 250-be keresek motorblokkot.Egyrészt azért írok ide,mert még nem indult NX topik,másrészt pedig ha minden igaz,akkor az NX-ben vagy XL,vagy XR blokk van.Valaki tudna ebben nekem segíteni?
vagy egy 6.sebesség...
azért az igényeidnek nem egyszerű megfelelni
de arra nem gondoltál hogy az xr4 hosszabb áttétellel még mindig barátibb terepen mint egy tenere?
Ja meg mikor mentél utoljára olyannal? az idő sok mindent megszépít..
nem jó ötlet
terepen a tudásomhoz ez pont jó, de néha jobb lenne egy nagyobb hátsó fogaskerék, pl legutóbb is 1 helyen jobb lett volna, mert bele kellett nyúlni a kuplunggal mert kiforgott a kerék
de összegész ben ez a gyári pont jó
vettem egy foggal kisebb fogaskereket terepen nem sokat ér de aszfalton annál szarabb
szóval inkább az 5. lenne hosszabb aztán 1-4 ig jó a terep
a nagyon tuti meg egy felező lenne
amúgy ha az 5. sebességet át lehetne mahinálni hogy közúton 80-90 felé ne forogjon annyit lehet nem is kellene másik motor
akkor már csak egy túraülés kellene feltenni és egy délelőtt alatt a gizda sárdagasztóból túraendúró válna
kart meg szerintem bármelyik motorosboltban tudsz venni
nálunk a robogósboltban(moped 91klón) is lehet rendelni, nem a legolcsóbb de 2000alatt van
de ha netes boltból rendelsz akkor érdemes pár olajszűrót meg egyéb dolgot mellétenni és így lebontva olcsóbb a postaköltséged