Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek a teljesítmény adatok a keréken mért teljesítmények ami itt van a 9. kerületben teljesítmény mérő pad (ago motors) ott is a keréken mért teljesítményt méri és abból lehet kiszámolni a főtengelyen lévőt.
Néhány 250-es krosszmocit lemértek , azok tudták azt amit a gyár ígért .
Rszletesen leírtam mit költöttem rá :) Annyiért akarsz motort venni, amennyeit én erre költöttem :) Vicces vagy
38 42 44 48 itt ebben a kategóriában a nyomaték a lényeg !
ok köszii :)
masteronnal
exc 525 44hp
Hol lehet rá venni tuning karbit?
lc4 610 nézek most, elvileg 59hp, a diagramon csak 40hp...
Szerintem nem kell,mert jó motor. A havernak még soha semmi baja nem volt vele pedig nem babusgatja.
Azt vettem észre hogy átlagosan +5LE van a papíron minden motor esetében,ez el lehet fogadni a kihajtás veszteségének.
Hogy 650-nél miért van ekkora különbség azt nem tudom
Hát nagyon csalódott vagyok
Láttam! Ha az enyém lenne akkor tutira kinyitnám
Valami lehet benne mert most néztem egy 2003mas xr 650l diagrammot azt csak 37 lóra mérik, a drz-t meg rendesen 32re. szar van a palacsintában....
Azért kíváncsi lennék a többi motor jellemzőjére is, hogy azoknál is ennyire túl van-e értékelve. Mert ha ez 61 helyett csak 45 akkor elképzelhető, hogy azoknál is túlzás a gyárilag megadott érték.
Igen az valószínű,viszont a kihajtásnak szerintem nincs akkora vesztesége.....szerintem van benne egy kis marketing is
Láttam XR400-ról is ilyen diagramot,és az ott ígért 34 lóból is csak 29-30 LE van igazolva. Igen itt egy kicsit kisebb a különbség,de ezért gondolok a 650 esetében egy kis marketingre......vagy a fene tudja
A lényeg hogy jó kis motor
Még ha úgy lenne lefojtva. De ezek a japók úgy csinálták, hogy a leömlő kijön a hengerfejből már eleve vékony csövön, és azt követően pár cm után tovább szűkítettek rajta. Azt követően ujra tágul a keresztmetszet.
Mert nem lenne akkor mindenhol 61 lóerő írva...
Akkor gondolom a főtengelyen mért ló lehet 61 nem?
HP=LE,nem KW.
Ha gyengécske ha nem,gyári állapotában ennyit tud. Ott van a mérési diagram az nem hazudik. Ez egy full gyári motor mérési diagramija!
Gyárilag le van fojtva kicsit.....nézd meg a leömlőjét,olyan mint a szívószál,majd vastagabb csőben folytatódik. Ha csak ezt itt kinyitod,akkor máris nyersz jó pár lóerőt. Ráraksz egy normális karbit,és megvadul tutira
nekem ez a grafikon gyanús, mert kilowattra pont jó lenne az a hp.:d
Ez szerintem is így van. De én ezt is mondom, hogy ezt az XR-t másra csinálták és így másra is kell használni mint azokat. Nyilván akkor az XR jobb ha arra használod amire való.
köszönöm ma vettem is már csak egy olajleeresztő csavar kellene 5w 40-es volt benne hamar fogyott meg füstölt is
Nem. De nem azért mert nem jó, hanem én csak egy tárgynak tekintem. Élőlényeket igen.